GÜNDEM

İŞÇİLER, NAKLİYE TIR’LARININ ÖNÜNÜ KESTİ

İŞÇİLER, NAKLİYE TIR’LARININ ÖNÜNÜ KESTİ

İŞÇİLER, NAKLİYE TIR’LARININ ÖNÜNÜ KESTİ
19-01-2015 20:16
Google News

TPAO’daki bazı ünitelerin küçülmesine tepki gösteren çalışanlar, Petrol İş Sendikası yöneticileriyle mesainin ilk gününde ağır nakliyat ünitesinde eylem yaptı.

Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın, “2018’e kadar TPAO kademeli olarak özelleştirilecek” açıklamasının ardından TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’ndeki bazı ünitelerdeki küçülmeye, Petrol İş Sendikası ile işçilerden tepki geldi. TPAO ağır nakliyat ünitesindeki 6 tır aracını Ankara’ya götürmek isteyen ekibi Petrol İş Sendikası yöneticileri ve işçiler engelledi.

AĞIR NAKLİYATTA 2 MİLYON LİRA ONARIM YAPILDI

Petrol İş Şube Başkanı Mustafa Tekik, ağır nakliyat ünitesinde geçen yıl 2 milyon lira civarındaki onarımın yapıldığını belirterek “TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’nün ünitelerini küçültmek, işleri taşeron eliyle yapmak istiyorlar. Bu yüzden Batman TPAO Bölge Müdürlüğü ağır nakliyat şefliğinde bulunan ve TPAO’nun sondaj, KTHM ve diğer ünitelerinin nakliyat işlerini yapan 6 adet tır çekici aracını Batman Bölge Müdürlüğü’nden alıp Ankara Genel Merkeze götürmek için bir ekip göndermişlerdir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete