SPOR

İŞİTME ENGELLİLER, SÜPER LİG YOLUNDA

İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Batman İşitme Engelliler Spor Kulübü, yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanıyor.

İŞİTME ENGELLİLER, SÜPER LİG YOLUNDA
04-11-2021 09:37
04-11-2021 09:39
BATMAN
Google News

TAKIM SÜPER LİG’DE

Takımı 3 yıldır çalıştıran Teknik Direktör Davut Sütçü, 2019 Nisan'ında Elazığ'da düzenlenen terfi müsabakalarında Diyarbakır, Van ve Gaziantep'i mağlup ederek Süper Lig'e yükseldiklerini hatırlattı. Şampiyonluk kupasını Batman'a getirdiklerini belirten Sütçü “Önceki yıl Ekim Ayında başlayan yeni sezon, salgın dolayısıyla yarıda kaldı. O zaman puan durumunda ligde 4. sıradaydık. Türkiye'de 16 işitme engelli takım Süper Lig'de. O takımların içerisinde Batman ekibi olarak sezonu 4. sırada bitirdik. Bizim için büyük bir başarıydı” dedi.

OYUNCULARIN TAMAMI İŞİTME ENGELLİ

Sütçü, oyuncularının tamamının işitme engelli olduğunu dile getirerek “Kıt imkanlarla mücadele ediyoruz. İmkansızlıkları başarıya dönüştürüyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına da başladık. Kasım ayından sonra muhtemelen ligler başlayacak. Hedefimize ulaşabilmek için çok çalışacağız” dedi.

İŞARET DİLİYLE ANLAŞIYORLAR

Sporcularıyla işaret diliyle anlaştıklarını ve antrenmanlarını akşam yaptıklarını anlatan Sütçü, Batman Belediyesinin spor kompleksinde çalışmalarının sürdüğünü aktardı. Sütçü, haftada üç gün antrenman yaptıklarını ifade ederek, müsabaka tarihlerinin netleşmesiyle çalışmalarını arttıracaklarını bildirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete