SPOR

İŞİTME ENGELLİLERE ANLAMLI YARDIM

Batman İşitme Engelliler ile Kozluk İşitme Engelliler futbol takımlarına, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından malzeme yardımı yapıldı.

İŞİTME ENGELLİLERE ANLAMLI YARDIM
20-04-2015 21:49
Google News

19 Mayıs sentetik çim sahada idman öncesi malzemelerini Gençlik Hizmetleri İl Müdür vekili Halil Çöl’ün elinden alan takımlar, emeği geçenlere teşekkür etti.

SPORUN HİZMETKÂRIYIZ

Batman’ı İşitme Engelliler 2. liginde ilimizi temsil eden Batman ve Kozluk takımlarına her imkânda destek sunduklarını ifade eden Çöl “Her zaman sporun hizmetkârı olmuşuzdur. Bugün 2 güzide takımıza ayrı ayrı 18 adet çanta, 18 adet eşofman, 18 adet forma, 18 adet yağmurluk, 18 adet suluk, 5 adet top ve 2 adet eldiven vererek katkıda bulunduk. Dileğimiz bu yıl bir takımımızın 1. lige çıkmasıdır. Onun için imkânlarımız ölçüsünde her zaman kendilerine destek sunacağız” dedi.

BAŞKANLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Batman İşitme Engelliler Kulüp Başkanı Candar Atalay ve Kozluk İşitmen Engelliler Kulüp Başkanı Tahir Gün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Halil Çöl’e katkılarından dolayı teşekkür ederek “Ciddi anlamda malzeme sıkıntısı çekiyorduk. Verilen malzemelerle ihtiyacımızı giderdik” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete