GÜNDEM

İŞKUR’a yeni müdür…

Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Hasan Küsin Ankara’ya atanırken, yerine daha önce Şanlıurfa İŞKUR Müdürü Kaya İlhan Çetinkaya atandı.

İŞKUR’a yeni müdür…
09-11-2023 15:16
09-11-2023 23:00
BATMAN
Google News

HEDEFLERİMİZİ YÜZDE 300’E ÇIKARDIK

Görev tesliminde konuşan İl Müdürü Hasan Küsin “Yedi aylık sürede hem paydaşlarımızla hem iş arayan ve işverenlerimizle etkin ve verimli çalışmalar ortaya koyduk. Kurumumuzun temel amacı olan istihdamı desteklenmesi ve artırılması için yoğun çaba içerisinde olduk. Engelli istihdamı, işe yerleştirme hizmetleri, danışmanlık faaliyetleri olmak üzere birçok alanda hedeflerimizi yüzde 300’ün üzerine çıkardık. Sayın Bakanımızın tensipleri doğrultusunda bundan sonraki süreçte Ankara’da hizmet vereceğim” dedi.

“BAYRAĞI İLERİ TAŞIYACAĞIZ”

Göreve başlayan İl Müdürü Kaya İlhan Çetinkaya ise “Batman, Güneydoğu Anadolu Bölgemizin en dinamik şehri. Amacımız devraldığımız bayrağı daha da ileriye taşımaktır.  İlimizde istihdamın artırılması amacıyla gerek işverenlerimizle gerek iş arayanlarımız ile yoğun bir iletişim içinde olacağız” dedi. (Hatice Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Hakan bulut
Hakan bulut 6 ay önce
Hayırlı olsun aziminize hayranım
Yunus 02
Yunus 02 6 ay önce
Kaya ilhan Çetinkaya Adam gibi adamdir Fakirin hakkını zengine yedirmeyen adamdır Urfdada fakir babasıydı Sen gönüllerimizdesin yüreği güzel abim
Batmanlı
Batmanlı 6 ay önce
Şehrimize hoşgeldiniz vereceğiniz katkılardan şüphe duymuyoruz
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete