GÜNDEM

İŞKUR, işbirliğine başladı

Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, Batman’da hizmet veren firmaların İnsan Kaynakları Uzmanlarına yönelik işbirliği ve eğitim toplantıları düzenledi.

İŞKUR,  işbirliğine başladı
19-09-2022 11:46
19-09-2022 11:48
BATMAN
Google News

İŞKUR İşveren İşbirliği Eğitim Programlarımın ilki, Tekstil Kentte gerçekleşti. Organize Sanayi Bölgesi, Bayındırlık ve Çamlıtepe Mahallelerinde düzenlenecek olan eğitimlerde İŞKUR İşverenler ile işbirliği, yeni mevzuat çalışmaları işveren yükümlükleri vb. konularda ilgili firmaların insan kaynakları uzmanlarına sunum yapılıyor.

“OSB EKONOMİMİZİN LOKOMOTİFİ”

Programda konuan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz “Bugün İŞKUR İşveren İşbirliği Eğitim Programları kapsamında Azya Tekstilin katkılarıyla sizlerleyiz. Batman Ekonomimizin lokomotifi olan Organize Sanayide hizmet veren firmalarımızın İŞKUR projelerinden faydalanmalarını sağlamak, bilgilendirmek, İşverenlerin açık iş pozisyonlarına kalifiye eleman teminini sağlamak, genç, kadın, engelli, eğitimli insan kaynaklarının İŞKUR aracılığıyla işe yerleştirme hedeflerimizin arttırılması amacıyla bu eğitimlerimizi organize ettik” dedi.

BATMAN İK PLATFORMU KURULDU

Batman İŞKUR olarak iş arayan ve işvereni en nitelikli şekilde bir araya getirme görevini sağlıklı yürütmek ve potansiyeli yükseltmek amacıyla İnsan kaynakları uzmanları ile bir araya geldiklerini belirten Eviz “Firmalarımızın İnsan Kaynakları uzmanlarının daha donanımlı olmalarını sağlamak ve çeşitli eğitimlerden faydalanmaları amacıyla Batman İnsan Kaynakları Platformunu kurduk. Ayrıca İŞKUR olarak işverenlerimiz ve temsilcileri ile bir araya gelerek Beyaz Yakalılar İstihdam Projesi, Merhem Projesi, İşsizlik Sigortası Faydalanıcıları gibi iş arayanlara istihdam sağlamak amacıyla fikir alış-verişi gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmamızın işveren, insan kaynakları elemanlarımıza ve iş arayanlarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete