SPOR

İSLAM, AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Kick boksta Avrupa şampiyonu olan Batmanlı İslam Ucan, gözünü dünya şampiyonluğuna dikti

İSLAM, AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
05-05-2021 11:40
BATMAN
Google News

 

Antalya'da düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası (Turkish Open) şampiyonasında 81 kiloda birinci olan Batmanlı İslam Ucan, dünya şampiyonluğu için çalışıyor. 21 yaşındaki İslam Ucan, 2 yıl önce öğretmenlerinin yönlendirmesiyle kick boksa başladı. 1955 Batman Belediye Spor Kulübü Sporcusu İslam, antrenörü Mustafa Okuyucu gözetiminde yoğun bir tempo ile antrenman yaptı. İslam Ucan, 2 yıl gibi kısa bir sürede zoru başararak Antalya'da 8–11 Nisan'da düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonasında 81 kiloda birincilik elde etti. İslam, bu yılın sonunda düzenlenecek Dünya Şampiyonası için çalışıyor.

HOCAM, HER ZAMAN BAŞARILI OLACAĞIMA İNANDI

Başarısının haklı gururunu yaşayan İslam Ucan “Yoğun bir çalışmayla Antalya'da şampiyon oldum. Çok çalıştım, azmettim. Eğer başarırsam Batman'da gençlere örnek olurum diye düşündüm. Günde 4 saate kadar antrenman yaptığım oldu. Zorlu süreçlerden geçtim ve başardım. Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmek ve ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandırmak istiyorum” dedi.

BİZ BU İŞİ BAŞARIRIZ DEDİK

Antrenör Okuyucu, zorlu ve sıkı bir sürecin ardından İsman'ın Avrupa şampiyonu olmasının ve kupayı Batman'a getirmesinin gururunu yaşadıklarını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete