GÜNDEM

İSMAİL KAHRAMAN’A FAHRİ DOKTORA UNVANI…

TBMM 27. Dönem Meclis Başkanı İsmail Kahraman, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Batman’a geldi.

İSMAİL KAHRAMAN’A FAHRİ DOKTORA UNVANI…
16-11-2018 18:31
Google News

NAMAZ KILDI, VALİLİKTEN SONRA ÜNİVERSİTEYE GEÇTİ

Havaalanında karşılandıktan sonra medresede Cuma Namazı kılan Kahraman, Hükümet Konağı’nda Vali Hulusi Şahin ile bir araya geldi, kentte yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kahraman, Batman Üniversitesi’ni ziyaret etti, fahri doktora ve beraat törenine katıldı. Programa Vali Hulusi Şahin ve Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy da katıldı.

REKTÖRÜN TIP FAKÜLTESİ TALEBİ ALKIŞ TOPLADI

Törende Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, üniversite bünyesinde açılan fakülte, yüksek okul ve yüksek lisans bölümlerine ilişkin bilgi verdi.  Rektör Durmuş’un, Kahraman’a hitaben, merkez nüfusu 450 bine dayanan Batman’a Tıp Fakültesi kurulması talebini dile getirmesi, salonda uzun süre alkışlandı. Rektör Durmuş, yurdun her yerinden Batman’a öğrenci çekilebilmesi için Tıp Fakültesi ve Eczacılık Fakültesi kurulmasının önemine dikkat çekti.

Rektör Durmuş, 15 Temmuz darbe girişimine karşı gösterdiği tavır nedeniyle Kahraman’a, Batman Üniversitesi Fahri Doktora Unvanı ve Beraatını verdi, cübbesini giydirdi. Törende konuşan TBMM 27. Dönem Meclis Başkanı İsmail Kahraman, üniversitelerin Türkiye’de yaygınlaşmasının zorlu süreçlerini anlattı, gelinen noktada iyi bir ivme yakalandığına dikkat çekti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete