SPOR

ISPARTASPOR'U KONUK EDİYORUZ

Deplasmanda Erbaaspor'u mağlup 2-1 ederek lige 3 puan ve büyük moralle başlayan Kırmızı - Beyazlı ekibimiz Cumartesi günü saat 15:00'te Ispartaspor'u ağırlayacak.

ISPARTASPOR'U KONUK EDİYORUZ
24-09-2020 16:34
Google News

 

ISPARTASPOR'U TANIYALIM
10 sezon aradan sonra Profesyonel lige yükselen Ispartaspor ligin ilk maçında sahasında konuk ettiği İzmir temsilcisi Karşıyaka'ya biri son saniyelerde olmak üzere duran toptan yediği iki golle 2-1 mağlup olmuştu.
Kadrosuna daha önce Petrolspor'umuzda da forma giyen stoper Kadir Turhan ve ön libero Burak Sarı'nın yanı sıra 68 Aksarayspor'dan tecrübeli kaleci Gökhan Köstereli, Manavgat Belediyespor'dan  stoper ve sol bek mevkiilerinde görev yapan liglerin tecrübeli savunmacısı Erşan Geçgin, Bayburt il özel İdarespor'dan tecrübeli sol bek Volkan Çekiç, Malatya Yeşilyurtapor'dan kanat oyuncusu Emre Fırtına'yı katan rakibimiz Ispartaspor'un diğer kozu ise 3.Lig'e yükselmesinde attığı 15 golle büyük payı bulunan golcü Volkan Serim olacak.
Rakip Ispartaspor'un forma giymeleri hâlinde orta sahasında görev yapan iki oyuncusu Emre Yüksektepe oyun içerisinde oldukça agresif bir yapıya sahip ve kart görmeye oldukça yatkın bir oyuncu olmasından dolayı özellikle orta saha oyuncularımızın dikkatli olmaları ve tahriklerine kapılmamaları gerek. Bir diğer orta saha oyuncuları ise daha önce takımımızda görev yapan tecrübeli ancak üretkenlikten uzak ağır bir oyuncu olan Burak Sarı'nın geçilmesi orta saha oyuncularımız için problem olmaması gerek.
Ispartaspor'un Teknik Direktörlüğünü Trabzonspor dahil üst liglerde birçok takımı çalıştıran ünlü Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yapmakta.

HAKEMLER KOCAELİ BÖLGESİNDEN 
Pandemi dolayısıyla seyircisiz oynanacak maçı Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Göksu Furkan Güngör yönetecek. Yardımcıları yine aynı bölgeden M.Ali Vardar ve Mustafa Kırbaş olurken karşılaşmada dördüncü hakemlik görevini ise Yalova bölgesinden Batuhan Kösem yapacak.
Erbaa galibiyetini taçlandırmak ve SMS Kampanyasının daha da yaygınlaşması için mutlak suretle galip gelmek zorunda olan kırmızı beyazlı ekibimize karşı daha stresli ve hata yapmaya açık bir rakip karşında sabırlı ve mücadeleci bir oyun ortaya koyarak gireceğimiz pozisyonları gole çevirerek puanımızı 6'ya yükseltmek umuduyla takımımıza başarılar diliyoruz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete