GÜNDEM

İŞSİZLERE SOYKIRIM YAPILIYOR

İŞSİZLERE SOYKIRIM YAPILIYOR

İŞSİZLERE SOYKIRIM YAPILIYOR
25-11-2014 20:29
Google News

Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Başkanı Mekan Görük, bazım kurum ve kuruluşlarda yapılan işçi alımlarına dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması yaptı.

TPAO alımlarına değinen Görük “Son zamanlarda yapılan TPAO eleman alımları ve başka kurumlardaki işçi alımları ile ilgili Batmanlı gençlerimize yapılan ötekileştirmeyi Türkiye Gençlik Konseyi olarak kınıyoruz. Batmanlı gençlerimizin söz verilmesine rağmen, TPAO ve benzeri kurumlarda işçi alımlarında dışarıdan gelen kişi ve kişilerin alımlarının sürmesi bizi son derece üzmüştür. Özellikle TPAO'nun Batman'da faaliyet gösteren bir kurum olmasına karşın, Türkiye’nin çeşitli ilerinden gelen insanların, kirli oyunlarla mülakata kalması Batmanlı gençlere yapılan bir haksızlıktır” dedi.

Her türlü haksızlığa karşı duracaklarını belirten Görük “Türkiye Gençlik Konseyi olarak gençlere yapılan her haksızlığın karşısındayız ve yapılan her türlü haksızlığa sessiz kalmayacağımızı bir kez daha belirtiyoruz. Bu olaya tüm Batman halkının ve STK’ların sessiz kalmamasını umuyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?