GÜNDEM

İŞSİZLİĞİ BİTİRMEK İÇİN PROJELERİNE DESTEK İSTEDİ

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı A.Kadir Demir, kentte işsizliği bitirecek projeleri olduğunu belirterek devlet ve hükümet yetkililerinden destek istedi.

İŞSİZLİĞİ BİTİRMEK İÇİN PROJELERİNE DESTEK İSTEDİ
17-11-2017 21:57
Google News

BATSO Başkanı A.Kadir Demir, Nisan ayında yapılacak başkanlık seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kentteki işsizliği bitirmek için projeler ürettiğini belirten Başkan Demir, projelerin hayata geçmesi için devlet ve hükümet yetkililerinden destek beklediklerini kaydetti. Hükümetin daha önce açıkladığı ve Batman’ın aralarında bulunduğu cazibe merkezleri projesinin gecikmesinden de dert yakınan Başkan Demir, bir an evvel gereken adımların atılmasını beklediklerini açıkladı. 
“BATMAN İÇİN ÇILGIN PROJE İSTİYORUZ”
Hükümetin Batman için çılgın bir proje öretmesini isteyen Başkan Demir, “Kentimiz Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip bir olmasına rağmen işsizlik oranının da en yüksek olduğu illerin başında yer alıyor. Batman’da işsizliği kökten bitirecek projelerimiz var. Bütün bunlarla birlikte Batman Üniversitesi'nin gelişmesi adına Mardin ve Diyarbakır bağlantısını sağlayabilmek için bir de Dicle Nehrinin üstüne bir köprü yapılması gerekiyor. Hükümetin çılgın projelerini her zaman destekliyoruz. Hükümetin, Batman için özellikle Batmanlı gençler için çılgın bir proje üretmesini istiyoruz” dedi. (Necdet Çakır)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete