SPOR

İstanbul'da Dijital Dönüşüm ve Spor Endüstrisinin Geleceği Eğitim Programı Başlıyor

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleşecek olan "Dijital Dönüşüm ve Spor Endüstrisinin Geleceği" isimli eğitim programı hakkında detaylar.

İstanbul'da Dijital Dönüşüm ve Spor Endüstrisinin Geleceği Eğitim Programı Başlıyor
21-03-2024 14:39
Google News

İstanbul'da bulunan Kadir Has Üniversitesi, Socios.com işbirliğiyle düzenlenecek "Dijital Dönüşüm ve Spor Endüstrisinin Geleceği" isimli eğitim programı hakkında bilgi verdi. Program, 16 Nisan-4 Haziran tarihleri arasında salı günleri saat 19. 00'da gerçekleşecek ve haftada 2 saat sürecek. Eğitime katılmak isteyen öğrenciler, Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları web sayfası üzerinden başvuru yapabilecekler.

Programda, spor endüstrisinin geleceği, dijitalleşen dünyanın pazarlama ve iletişim trendleri, blockchain dünyasındaki iş modelleri, NFTler, Metaverse dünyası ve Fan Tokenlar gibi konularda dersler verilecek. Eğitim, futbol ve diğer spor branşları ile blockchain alanında kariyer yapmak isteyen gençlere yönelik ücretsiz olarak sunulacak. Program sonunda katılımcılara sertifika da verilecek.

Socios.com Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü ve Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Görevlisi Sema Tuğçe Dikici, eğitim programı hakkında, "Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek Türkiye'nin ilk ve tek spor&blockchain içerikli akademik eğitim programında gençlere spor endüstrisinin geleceği hakkında bilgi vereceğiz. Uzman profesyoneller ve akademisyenlerin katılacağı programın verimli geçeceğine inanıyoruz. " şeklinde konuştu.

Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi Müdürü Emir Güney ise programın spor dünyasına pozitif bir değer katacağını belirterek, "Dijital Dönüşüm ve Spor Endüstrisinin Geleceği sertifika programı ile gençleri spor endüstrisindeki yeni trendlerle buluşturacak bir eğitim programı düzenledik. " dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete