SPOR

İstanbul TMPK Spor ve Eğitim Alt Komisyon Üyesi Dr. Ümran Başar Koordinatörlüğünde Avrupa Birliği Erasmus Projesi Tanıtıldı

Dr. Ümran Başar önderliğinde gerçekleştirilen Avrupa Birliği Erasmus projesi The Marmara Pera'da tanıtıldı. Türkiye, İtalya, Fransa, Ukrayna ve Arnavutluk'tan ortakların katılımıyla 24 ay sürecek olan proje, sporcuların gelişimine katkı sağlayacak.

İstanbul TMPK Spor ve Eğitim Alt Komisyon Üyesi Dr. Ümran Başar Koordinatörlüğünde Avrupa Birliği Erasmus Projesi Tanıtıldı
23-02-2024 22:09
Google News

İstanbul TMPK Spor ve Eğitim Alt Komisyon Üyesi Dr. Ümran Başar koordinatörlüğünde hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansının desteklediği Avrupa Birliği Erasmus projesinin tanıtım toplantısı, The Marmara Pera'da gerçekleştirildi.

Türkiye, İtalya, Fransa, Ukrayna ve Arnavutluk'tan 7 ortağın katılımıyla yapılan projeye, Türkiye'den Marmara Üniversitesi ve Haydi Yapalım Derneği (Let's Do It Türkiye), Fransa'dan Station de Jeunesse, Arnavutluk'tan Fondacioni Yeşilay, İtalya'dan Eco Intercultura South ve Ukrayna'dan NGO-Non Formal Education for Youth dahil oldu.

Sporcuların bireysel gelişimine katkı sağlanması ve çevresel sürdürülebilirlik ve afetlere karşı dayanıklılık konularında toplumsal bilincin artırılmasının amaçlandığı proje, 24 ay sürecek.

Proje kapsamında yapılacak çalışmalarda, engelli gençler ve paralimpik sporcular başta olmak üzere gençler, gençlik çalışanları, antrenörler, eğitmenler ve çevresel sürdürülebilirlik ile afetlere karşı dayanıklılık konularında faaliyet gösteren kurumlar arasındaki iş birliğinin gelişmesi ve gençlik alanında özgün çalışmaların ortaya koyulması hedefleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete