SPOR

İşte Amatör Ligde 6. haftanın gelişmeleri

1.Amatör Lig 6.hafta karşılaşması 5 müsabaka 19 Mayıs 2 no.lu sahada oynanan maçlarla tamamlandı.

İşte Amatör Ligde 6. haftanın gelişmeleri
27-11-2017 17:05
Google News

BATMAN AMATÖRÜ’NDE GÜZEL GÖRÜNTÜLER

1.Amatör Lig 6.hafta karşılaşması 5 müsabaka 19 Mayıs 2 no.lu sahada oynanan maçlarla tamamlandı. Cumartesi günü saat 13.00’da oynanan karşılaşmada Gercüş Bağlarspor, Sağlıkspor’u 5-1’lik farklı bir skorla devirdi. Günün sonraki karşılaşmasında son haftalarda çıkışa geçen Güneşspor, 6 as oyuncusundan yoksun Yeşiltepespor’u 3-0 yenerek çıkışını sürdürdü. 
Hafta sonu saat 11.00’da oynana mücadelede TEİAŞ Gençlikspor, Aydınkonak Gençlikspor’u 6-2’lik farklı bir skorla devirdi. Saat 13.00’da başlayan karşılaşmada Lider Güneşspor, Beşirispor’u 2-0 ile geçerek namağlup liderliğini sürdürdü. Günün son karşılaşmasında Tüpraşspor, Bıçakçı Köyüspor engelini 2-0 yenerek geçti.


AĞALAR, SAĞLIK’I YARALADI 5-1 
Batman 1.Amatör Lig 6.hafta karşılaşmasında, Play Off’a kalmayı hedefleyen Gercüş Bağlarspor, Sağlıkspor’u 5-1 mağlup etti. Maçtan önce renkli görüntüler vardı. Gercüş Kaymakamı Ünal Koç, son günlerde futbolda yaşanan gerilimin ve sıkıntıların giderilmesi adına maçtan önce hakemlere ve futbolculara çiçek dağıtıp başarı diledi. Ardından dostluk mesajı verip, her iki takım beraber hatıra fotoğrafı çektiler. Gercüş Bağlarspor, almış olduğu bu galibiyet ile puanını 12’e çıkardı. Sağlık Spor ise 6 puanda kaldı.


GÜNEŞ’TEN NET GALİBİYET 3-0
Güneşspor, 1.Amatör Lig 6.hafta karşılaşmasında, 6 as oyuncusundan yoksun Yeşiltepe Spor’u 3-0 mağlup etti. Güneşspor, geçen hafta Beşirispor ile oynadığı maçta 6 futbolcusunun kırmızı kart görmesinden ötürü eksik ve yedek ağırlıklı kadroyla çıkan Yeşiltepespor’u 3-0 mağlup ederek puanını 12’e çıkarıp çıkışını sürdürdü.


AYDINKONAK’I ELEKTRİK ÇARPTI 6-2 
1.Amatör Lig 6.Hafta karşılaşmasında TEİAŞ Gençlikspor, Aydınkonak Gençlikspor’u 6-2’lik farklı bir skorla yenerek liderlik inadını sürdürdü. Genç ağırlıklı kadro ile maçlara çıkan ve oynadığı futbolla spor severlerin takdirini toplayan TEİAŞ Gençlikspor, 1.Amatör Lig 6.Hafta karşılaşmasında Aydınkonak Gençlikspor’u 6-2 mağlup ederek bir maç eksikle puanını 12’e çıkarıp liderlik inadını sürdürdü.


LİDER İDMAN YURDU TAM GAZ DEVAM 2-0 
1.Amatör Lig 6.Hafta karşılaşmasında Lider, kendi evinde konuk ettiği güçlü ve zorlu rakibi Beşirispor’u 2-0 mağlup ederek 6’da 6 yaparak liderliğini sürdürdü. Batman 19 Mayıs Sentetik sahada saat 13.00’da başlayan mücadelede genç ağırlıklı kadroyla sahaya çıkan lider İdman Yurduspor, 0-0 devam eden mücadelede Yakup Narin’in sonradan oyuna dahil olup attığı 2 golle takımına galibiyeti getirip ve 3 puanı kazandırdı. İdman Yurduspor, 6.haftanın sonunda almış olduğu bu galibiyetle puanını 18’e çıkarıp namağlup liderliğini sürdürdü.


TÜPRAŞ’IN GENÇLERİ GALİP GELDİ 2-0
Tüpraşspor, 1.Amatör Lig 6.Hafta karşılaşmasında Bıçakçı Köyüspor’u zorda olsa 2-0 yenerek rahat bir nefes aldı.
1.Amatör Lig 6.Haftanın kapanış maçında 19 Mayıs sentetik sahada karşı karşıya gelen Tüpraşspor ile Bıçakçı Köyüspor, genç ağırlıklı kadroyla sahaya çıktılar. Mutlak galibiyet için sahaya çıkan Tüpraşspor, 0-0 geçen mücadelede zaman zaman rakibi karşında zorlansa da bitime 30 dakika kala bulduğu 2 golle galip gelmesini bildi.

KAYMAKAM ÇİÇEK VERDİ
Gercüş Bağlarspor, ligde oynadığı Sağlıkspor maçı öncesinde Gercüş Kaymakamı Ünal Koç, maçın hakem triosuna ve futbolculara çiçek verdi. Bu tür davranışları tüm kulüplerimizin Başkan ve yöneticilerine örnek olmasını temenni ediyorum. Bu görüntülerin her hafta görmek umuduyla, bu uygulamayı başlatan Gercüş Kaymakamı Unal Koç’a teşekkür ederim. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?