GÜNDEM

TPAO 93 personel alacak

Türk Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 93 personel alacağını açıkladı. Son başvuru tarihi 18 Kasım olarak açıklandı.

TPAO 93 personel alacak
14-11-2022 13:20
14-11-2022 13:22
Google News

Türk Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın istihdam edeceği 93 personelin 66’sı Batman için alınacak.

Yapılan açıklamada, “Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda hız kesmeden arama ve üretim faaliyetlerini sürdürerek, ülkemizin hidrokarbon kaynaklarının milletin emrine sunulması görevini yürütmeye azim ve kararlılıkla devam etmektedir. TPAO'nun yurdun dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlerine bağlı olarak personel ihtiyacı doğmuştur. Bu ihtiyacın karşılanması için TPAO Merkez ve Taşra Teşkilatlarına toplam 93 (MYO mezunu işçi) personel alımı yapılacaktır” denildi.

BATMAN'A ALINACAK PERSONELLER

Yeni alımlara göre, 6 Sistem İşletmeni, 33 Diğer Teknisyen Ve Teknikerler, 3 İnsan Kaynakları Yönetimi Meslek Elemanı, 3 İş Güvenliği ve İş Sağlığı Saha Elemanı, 4 Güvenlik Denetçisi, 3 Diğer İnşaat Teknisyenleri, 3 Muhasebe Meslek Elemanı, 1 Diğer Sağlık Personeli , 2 Kimya Laboratuvarı Görevlisi, 14 Büro Yönetimi Elemanı, 15 Büro Memuru (Genel)(Büro Memuru (Stok Kayıt), 6 Lojistik Meslek Elemanı, 3 Harita Teknisyeni istihdam edilecek.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlükleri ve Türkiye İş Kurumu web sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden 14-18 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete