GÜNDEM

İŞTE BATMAN’DA YERİ DEĞİŞEN MÜLKİ İDARİ AMİRLERİ

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, aralarında vali yardımcısı ve kaymakamların da bulunduğu 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.

İŞTE BATMAN’DA YERİ DEĞİŞEN MÜLKİ İDARİ AMİRLERİ
01-09-2018 15:21
Google News

Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapıldı.

VALİ YARDIMCISI ÇETİN KARADUMAN KAYMAKAMLIĞINA
Yayımlanan kararnamede, Batman Vali Yardımcılığına Siverek Kaymakamı Metin Demirel atanırken, Batman Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin ise Karaburun Kaymakamlığına atandı. 
GERCÜŞ KAYMAKAMLIĞINA ŞEKERCİK ATANDI


Cumhurbaşkanı kararıyla 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.İçişleri Bakanlığı, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 471 Mülki İdare Amiri'nin görev yerlerinin değiştirildiğini duyurdu. Yayımlanan kararnamede Arıcak Kaymakamı Mevlüt Şekercik Gercüş Kaymakamlığına getirildi.
HASANKEYF KAYMAKAMLIĞINA KOÇ ATANDI


İçişleri Bakanlığı, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven Van Vali Yardımcılığına atanırken yerine ise Andırın Kaymakamı Haluk Koç atandı.
SASON KAYMAKAMLIĞINA ÖZADALI 


İçişleri Bakanlığı, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Sason Kaymakamı Ökkeş Beyaz Şanlıurfa Valiliği Hukuk Müşavirliğine atanırken yerine ise Ağın Kaymakamı Abdullah Özadalı Sason Kaymakamlığına atandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete