SİYASET

İŞTE BATMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI... (GÜNCELLENDİ)

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI SAYISI 46’A ÇIKTI AK Parti: 41 Aday. HDP: 2 Aday. İYİ Parti: 2 Aday CHP: 1 Aday.

İŞTE BATMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI... (GÜNCELLENDİ)
01-05-2018 02:59
Google News

 

HAMİDİ, YENİDEN ADAY…

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, 24 Haziran Erken Genel Seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Batman Milletvekilliği için aday adaylık başvurusunda bulunduğunu açıklayan Hamidi “Batman, büyümede büyük bir ivme kazandı. Bu güne kadar, eğitimden kültür ve turizme, ulaşımdan sağlık yatırımlarına kadar her alanda devletimizin imkânlarını halkımıza seferber etmek üzere gecemizi gündüzümüze katarak, bakanlıklar arasında adeta mekik dokuduk. Hastane, uçak seferleri, ambulans ve doktor ihtiyaçları konuları, Batman’ın cazibe merkez haline gelebilmesi için çaba gösterdik. Hem milletimize hem de AK Parti’mize, özveriyle hizmetlere devam etmek üzere 27. Dönem AK Parti Batman Milletvekilliği için başvurumu yaptım” dedi.

*****************

MURAT GÜNEŞTEKİN, İSTİFA ETTİ

AK Parti İl-İlçe Başkanlıklarında, Teşkilat Başkanlarının, istifa etmeleri durumunda dahi Milletvekili Adayı olamayacakları açıklamalarına rağmen Batman, İl Başkanı Murat Güneştekin’in istifası ile çalkalandı. Güneştekin, partisinden Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yapabilmek için İl Başkanlığından istifasını sundu.

********************

ADAY ADAYI CUMA DİŞİRİKIRIK,

AK Parti Batman İl Yönetiminden Cuma Dişikırık, görevinden istifa etti.

24 Haziran Genel Seçimleri nedeniyle kurumlarda istifalar yaşanıyor. Seçimlerde vekil aday adaylık başvurusunda bulunmak isteyenler, istifa dilekçelerini sunuyor. AK Parti İl Yönetimi görevinden istifa eden Cuma Dişikırık, vekil aday adaylık başvurusu yapacağı öğrenildi.

*****************

NASIROĞLU, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, 24 Haziran Erken Genel Seçimlerinde AK Parti’den Batman Milletvekilliği Aday Adayı olduğunu duyurdu. bulunacak.

Nasıroğlu, “2004 yılından beridir mensubu bulunduğum Ak Parti bünyesinde aktif olarak İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkan Yardımcılığı, İl Yönetim Kurulu üyeliği, İl Ar-Ge Başkanlığı, İl Teşkilat Başkanlığı ve 2015 tarihinde Ak Parti İl Başkan Adaylık başvurusu olmak üzere bütün kademelerde büyük bir özveri, azim ve heyecanla çalıştım. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu açıklıyorum.” dedi.

***************

MURAT ÇİÇEK, ADAY ADAYI…

Avukat Murat Çiçek, AK Parti Batman İl Başkanlığına, 24 Haziren Genel Seçimleri için Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yaptı.

Av. Çiçek, Milletvekili Aday Adaylık başvurusu için AK Parti Batman İl Başkanlığını ziyaret etti, dilekçesini sundu. ‪Çiçek “AK Parti Batman milletvekili adaylığı için il teşkilatımıza müracaatımızı yaptık. Destek bildiren tüm dost ve dava arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Rabbim hayırlı kılsın” dedi.

****************

MEKÂN GÖRÜK, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TGK (Türkiye Gençlik Konseyi) Genel Başkanı Mekan Görük, AK Parti Batman Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Görük “Son 10 yılda Türkiye genelinde gençlik adına başarılı projelere imza attık. Türkiye'de TGK olarak büyük bir gönüllü ordusuyuz. Artık sorunlarımızın çözümü, gençlerimizin geleceği ve yarınları için aday olmaya karar verdim. Büyüklerimizin listede yer vermesi durumunda aktif ve başarılı çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz” dedi.

******************

BARDAKÇI, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığını uzun yıllar yürüten Emrullah Bardakçı, AK Parti'den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Batman'da 270 binin üzerinde 29 yaş altı gencin bulunduğuna dikkat çeken Bardakçı, gençlere kontenjan ayrılması gerektiğini söyledi. Bardakçı yaptığı açıklamada; "Batman ve Ankara'da uzun süren istişareler sonucunda aday olmaya karar verdim. Tek gaye ve amacımız Batman halkına, geleceğimizin teminatı olan gençlere güvenli, huzurlu bir gelecek bırakmaktır." diye konuştu.

**************

ZORLUOĞLU, BAŞVURU YAPTI

Emekli Eğitim Görevlisi Burhan Zorluoğlu, 24 Haziran Erken Genel Seçimlerinde AK Parti Batman Milletvekili Aday Adaylığı için İl Başkanlığına müracaatta bulundu.

ÇALIŞMALARA İLK BAŞLAYAN İSİM

Çeşitli okullarda öğretmenlik yaptıktan sonra Batman Üniversitesinden mezun olan Emekli Öğretim Görevlisi Burhan Zorluoğlu, erken başladığı seçim çalışmalarını, aday adaylık başvurusu ile neticelendirdi. Zorluoğlu, AK Parti Batman İl Başkanlığı Binasında, Başkan Yardımcısı Cemalettin Göskeser’e aday adaylık başvurusu yaptı. Zorluoğlu, Batman’ın huzur ve refahı için elini taşın altına koymaya hazır olduğunu söyledi. (İdris Ekinci)

****************

CHP’DE HÜSEYİN YAŞAR…

CHP Batman il Başkanı Hüseyin Yaşar, görevinden istifa etti.

Yaşar, 24 Haziran Erken Genel Seçimlerinde partisinden milletvekili aday adaylık başvurusu yapabilmek için görevinden istifa etti. Yaşar’ın, aday adaylık başvurusunu Batman’dan yapacağı öngörülüyor. (İdris Ekinci)

********************

AKMAN’DAN AK PARTİ’YE BAŞVURU…

Bahattin Akman, Batman’da AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığına resmi olarak başvurusunu yaptı. Batman’ın sorunlarını yakından bildiğini, bürokrasiyle, il/belediye meclis üyeleri ile çeşitli siyasi partilerin yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarıyla irtibatlı olduğunu söyleyen Akman, kuruluşundan bu yana AK Parti’nin birçok kademesinde görev aldığını belirterek “Batman’ın sorunlarının çözümüne katkı vermek için aday adayı oldum” dedi.

**********************

ESKİ BAŞKAN, VEKİL ADAYI…

Sason Eski Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, 24 Haziran Erken Genel Seçimlerde AK Parti Batman Milletvekili Aday Adaylık başvurusunda bulunmak için Özel İdare Genel Sekterlikteki memurluk görevinden istifa etti.

MEMURLUKTAN İSTİFA ETTİ

2009–2014 yılları arasında Sason Belediye Başkanlığı yapan Arslan, Özel İdare’de memur olarak çalışıyordu. Arslan, 24 Haziran Seçimlerinde AK Parti’den Vekil Adayı olabilmek için görevinden istifa etti. Arslan, İl Başkanlığına aday adaylık başvurusunda bulunacak.

********************

KÜLTÜR MÜDÜRÜ, İSTİFA ETTİ

Batman Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili İhsan Aslanlı, görevinden istifa etti.

24 Haziran Erken Genel Seçimleri nedeniyle kurumlarda istifalarda yaşanıyor. Milletvekili Aday Adaylık başvurusunda bulunmak isteyenler, yerel yönetimlere istifalarını sunuyor. Batman Kurumlarında en çarpıcı istifa, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünde yaşandı. 2013 yılından bu yana kurumda İl Müdürlüğü yapan Mehmet İhsan Aslanlı, AK Parti Batman Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu için görevinden istifa etti.

************

Sabahattin Tezdiğ, aday adaylık için başvuru yaptı


Kızılay Genel Merkez Üyesi Sabahattin Tezdiğ, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri için Batman Milletvekilli Aday Adaylık başvurusunu, Ankara Genel Merkez’de yaptı.
Hemşerimiz Tezdiğ, Batman Milletvekillik Aday Adaylığı için başvuru yaptı. Başvurusunu Ankara Ak Parti Genel Merkez’de yapan Tezdiğ, yıllardır hizmet ettiği Batman’a, Meclis çatısı altından daha etkin hizmet edebilmek için aday adaylık başvurusunda bulunduğunu söyledi.

********************

ZİVER ÖZDEMİR (AK Parti)

NEZİR NASIROĞLU (AK Parti)
AHMET İNAL (AK Parti)
ALİ SUCİN (AK Parti)
ŞAZİYE GÜNDÜZ (AK Parti)
AYLA IŞIK (AK Parti)
SELAHATTİN ŞİMŞEK (AKP) (ANKARADAN)
KUDBETTİN SUÇİN (AK Parti)
SELMAN YARBO (AK Parti)
YAHYA KOYUN(AK Parti)
NECAT YAYLA (AK Parti)
ZEYAT TOPTAŞ (HDP)
BAHATTİN AKMAN (AK Parti)
ABDULHAKİM GÜNDÜZ (HDP)
DIYAEDDİN UÇAR (AK Parti)
NİYAZİ DEMİR (AK Parti)
KISMET ÇELİK (İYİ PARTİ)
A. RAHMAN SEVEN (İYİ PARTİ)
MUZAFFER ARSLAN (AK Parti)
ÖZKAN ADANIR (AK Parti)
ÖMER COŞKUN (AK Parti)
ZİYAÜLHAK YAMAÇ (AK Parti)
A. MUTTALİP BADEMCİ (AK Parti)
MEHMET AYDIN (AK Parti)
ZİYAÜLHAK YAMAÇ  (AK Parti)
MEHMET AYDIN  (AK Parti)
NİZAMETTİN ŞENSES (AK Parti)
FATMA ARPACI (AK Parti)

DR. MUHAMMED KARABULUT (AK Parti)

YUSUF ÖZDEMİR(AK Parti)

MUZAFFER BAĞ (AK Parti)

KASIM ÇILGIN (AK Parti)

FATMA BASMACI (AK Parti)

DİLA DOĞU (Ak Parti)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete