SİYASET

İşte CHP’nin Batman vaatleri…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Batman Milletvekili Adayı Hüseyin Yaşar, gazetecilerle gerçekleştirilen basın toplantısında kentin sorunlarına dikkat çekti.

İşte CHP’nin Batman vaatleri…
05-05-2023 16:00
05-05-2023 13:33
Google News

Adaylar Dicle Arslan, Abdullah Polat, Metin Banlı ve İl Başkanı Hikmet Duruş’un katıldığı toplantıda konuşan Yaşar “Artan kiraların ve daire fiyatlarının önüne geçmek için sosyal konut projeleri faaliyete geçirilecek. Batman’ın yatırım teşvik planlarında önceliklendirilmesi için çalışma yürütülecek. Şehrimizde işsizlikle mücadele kapsamında, yerel yatırımcılar desteklenerek istihdam alanları yaratılacak.  Batman’a değer katacak her kesimden ve meslekten vatandaşımızla bir araya gelip, çalışmalarına destek olmak için elimizdeki tüm imkânları seferber edeceğiz. Kadın üreticilerimiz desteklenecek, üretilen mal ve hizmetin tüketiciyle buluşabilmesi için aracı olunacak. Tarım ve hayvancılık konusunda teşvik ve destekler sağlanacak” dedi.

“UYUŞTURUCUYA KARŞI ETKİN MÜCADELE YÜRÜTÜLECEK”

Yaşar, “Uyuşturucuya karşı etkin mücadele yürütülecek. Madde bağımlıları için verilecek psikososyal desteklerin artırılması ve süreçlerinin yoğun şekilde takip edilmesi sağlanacak. Batman'ın trafik sorununa kalıcı çözüm bulmak adına, cezaevinden-Tilmerc'e tramvay hattı projesinin oluşturulması ve hayata geçirilmesi için ilgili bakanlıklar ve yerel yönetimlerle ortak çalışma yürütülecek. Batman'ın alt yapı ve üst yapı planlarının uzmanlar tarafından yeniden değerlendirilmesi, şehrin olası afetlere karşı korunaklı hale getirilmesi için çalışılacak. Doktor, sağlık ekibi ve ekipmanları konusunda eksikliklerin giderilmesi için çalışma yürütülecek. Yerel yönetim birimlerinin ortak ve koordineli bir şekilde Batman'ın sorunlarının çözümü ve ihtiyaçlarının karşılanması doğrultusunda çalışma yürütülecek. Hava kirliliği sorunun ortadan kalkması için hızlı ve kalıcı çözümler üretilecek” dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete