GÜNDEM

İSTEK VE TALEPLER KAPISI, HİZMETTE…

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’nca 15 ilde hayata geçirilecek olan vatandaş odaklı Açık Kapı Projesi, Batman'da hizmete başladı.

İSTEK VE TALEPLER KAPISI, HİZMETTE…
26-12-2017 21:25
Google News

İLK GÜN 17, İKİNCİ GÜN 15 BAŞVURU YAPILDI

Vali Ahmet Deniz, Açık Kapı Bürosunu gazetecilerle birlikte gezdi, Kürtçe ve Türkçe hizmet alan vatandaşlarla sohbet etti. Milletin Kapısı olarak ifade edilen Açık Kapı’da vatandaşın taleplerinin alınarak takip edilmesi ve hızlı şekilde sonuçlandırılmasının hedeflendiğini belirten Vali Deniz, Açık Kapı’ya ilk gün 17, ikinci gün 15 başvuru yapıldığına dikkat çekti.

İSTEK VE TALEPLER EN KISA SÜREDE ÇÖZÜM BULACAK

Açık Kapı Projesinde pilot il olarak belirlenen 15 ilden birinin Batman olduğunu hatırlatan Vali Deniz “Vatandaşın taleplerinin alınması, sorun ve ihtiyaçların etkin şekilde kurumlara yönlendirilmesi, hızlıca geri dönüşüm sağlanarak vatandaşın bilgilendirilmesi amaçlanıyor. Milletin Kapısında vatandaşlar, uzman arkadaşlarca karşılanacak, talepleri alınacak. Her kurumdan sorumlu şef, müdür yardımcısı olacak” dedi. Valilik girişindeki büroda 1 klinik psikolog, 2 sosyolog, 1 sosyal yardımlaşma ve inceleme görevlisi ile 1 V.H.K.İ personelinin hizmet vereceği belirtilirken, büroda yüz yüze görüşme ya da http://acikkapi.icisleri.gov.tr/ adresinden başvuru yaparak hizmet alınabileceği kaydedildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete