GÜNDEM

İSTİSMARA KARŞI ÖNEMLİ KAMPANYA…

Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Batman Şube Başkanı Veysi Mercimekçi, Yönetim Kurulu Üyeleri, İş Kadını Emine Arık Tuncer ve Batman Sonsöz Gazetesinin ortaklığında, istismarlara karşı önemli bir kampanyanın startı veriliyor.

İSTİSMARA KARŞI ÖNEMLİ KAMPANYA…
26-12-2017 21:22
Google News

KÖY KÖY, İLÇE İLÇE GEZECEKLER

Gündeme gelen çocuk istismarı vakalarına duyarsız kalmayan TGK, önemli bir kampanyaya imza attı. İş kadını Emine Arık Tuncer ve Gazetemiz Sonsöz’ün de desteğini arkasına alan TGK, çocuk istismarına karşı köy, ilçe ve kent merkezinde farkındalık çalışması yürütecek.

ÇOCUK VE EBEVEYNLERE SUNUMLAR YAPILACAK

Önceki gün gazetemiz ofisinde toplanarak kampanyanın yol haritasını çizen İstismarla Mücadele Ekibi, ebeveyn ve çocuklara yönelik seminerler düzenleme kararı aldı. TGK Kadın Birimi Başkanı Elif Görük’ün desteğiyle hazırlanan kampanyaya ilişkin bilgi veren Batman Şube Başkanı Veysi Mercimekçi “Ekibimizle köy, ilçeler ve kent merkezindeki ilköğretim okullarını gezeceğiz. Uzman sosyolog ve psikologlarca beden ve mahremiyet, istismar anında yapılması gerekenler gibi başlıklar altında eğitici sunumlar vereceğiz. Çocuklara balon, ailelere broşür dağıtacağız. İlk adresimiz Hasankeyf olacak. Kaymakamımız Bülent Baygüven’in desteği ile hazırlanacak broşürlerle okulları gezeceğiz. Amacımız, toplumsal bir sorun olan çocuk istismarına karşı sesimizi yükseltip, farkındalık oluşturmak” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete