Ana içeriğe geç

İŞYERLERİ GECE DENETLENİYOR

İş Kur Müdürlüğü ve özel sektörlerin desteği ile açılan İşbaşı Eğitim Programları ve İstihdam Garantili Kurslar, yüzlerce işyerlerinde uygulanıyor.

İŞYERLERİ GECE DENETLENİYOR

İşbaşı Eğitim Programları ile İstihdam Garantili Kurslarının uygulandığı işyerleri, Ramazan Ay’ı nedeniyle gece saatlerinde denetleniyor. Denetim elemanları ile birlikte işyerlerini ziyaret ederek gerekli incelemeleri yaptıklarını söyleyen İş Kur Müdürü Besim Eviz “Denetimdeki amacımız gençlerin çalışma ortamlarını görmek, ücretlerini sağlıklı alıp almadıklarını tespit etmek, işle ilgili sorunlarını dinlemek, birebir iletişim kurup projenin amacına uygun olup olmadığını hem işverenden hem de kursiyerden/katılımcıdan dinlemektir” dedi.

1250 TL MAAŞ ÖDENİYOR

İş Kur İşbaşı Eğitim Programlarında katılımcıya aylık 1250 TL maaş, kurslarda ise 400 TL harçlık ödendiğini belirten Eviz “Elemanlarımızın kurslara ve işe devam durumlarını kontrol ediyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle