SPOR

İtalyan Takımları CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Finalde Karşı Karşıya

İstanbul'da düzenlenen CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan takımları finalde karşı karşıya gelecek. A. Carraro Imoco ve Allianz Vero Volley arasındaki mücadele merakla bekleniyor.

İtalyan Takımları CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Finalde Karşı Karşıya
20-03-2024 23:10
Google News

İstanbul Türkiye, Avrupa voleybolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 3 Türk takımı mücadele etti.

Son şampiyon VakıfBank çeyrek finalde elenirken, yarı finale çıkan Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı Dynavit ise İtalyan takımlarına kaybederek turnuvaya veda etti. Türk takımları 4 yıl aradan sonra bir kez daha final göremedi. İtalyan temsilcilerden A. Carraro Imoco, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 yenerek finale yükseldi. Diğer yarı finalde ise Allianz Vero Volley, Fenerbahçe Opet'i eleyerek final şansını yakaladı. Finalde İtalyan takımları A. Carraro Imoco ve Allianz Vero Volley karşı karşıya gelecek. İtalyan antrenör Daniele Santarelli'nin yönetimindeki A. Carraro Imoco, 266 gündür maç kaybetmeme serisini sürdürüyor. Türk voleybolseverler, heyecanla final maçını bekliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete