EĞİTİM

İV YÜKSEK DOZ C VİTAMİNİ

Batman Medikal Park Hastanesi’nde görevli İç Hastalıkları (Dâhiliye) Uzmanı, aynı zamanda Fitoterapi ve Ozon Terapi Uzmanı Dr. Rezan Gergin, hastalarını tedavi edebilmek için uzmanı olduğu tüm alanları kullanıyor.

İV YÜKSEK DOZ C VİTAMİNİ
26-09-2018 21:55
Google News

 

OZON TEDAVİ, TÜMÖR HÜCRELERİNİ YOK EDİYOR

Medikal Park Hastanesi’ne başvuran ve Dr. Gergin tarafından muayene edilen hastada, akciğer kanseri tespit edildi. Hastaya yüksek doz İv C Vitamini ve ozon terapi tedavisi uygulamaya başlayan Dr. Rezan Gergin “Oksijen eksikliği, kanserin yayılmasını kolaylaştıran faktörlerden biridir. Kanser hücreleri, oksijen açısından zengin bir ortamda varlıklarını sürdüremediğinden, yeterli oksijen sağlanırsa, tümör hücrelerinin öldüğü tespit edilmiştir. Ozon tedavisinin, direkt tümör hücrelerini yok edici etkisi yanında, bağışıklık sistemini güçlendirici, kemoterapi ve radyoterapinin yan etkilerini engelleyici etkisi de vardır” dedi.

İV YÜKSEK DOZ C VİTAMİNİ ALAN HASTALAR, DAHA UZUN YAŞIYOR

İv Yüksek Doz C Vitamini’nin, geleneksel kanser tedavisinin bir yaklaşımı olup ilk olarak McCormick ve Cameron isimli bilim adamları tarafından ortaya atıldığını da belirten Dr. Gergin “Cameron ve Champbell isimli bilim adamları yayınladıkları bilimsel bir araştırmada ileri evre tedavilere yanıtsız toplam 100 hastaya toplardamar içine uygulanan yüksek doz askorbat tedavisinin (10 gram günlük dozlarda) iyi tolere edildiği ve hastaların, bu tedaviyi almayan 1000 hastadan çok daha uzun süre yaşadığı gösterilmiştir (Cameron E ve ark, Proc Natl Acad Sci 1976. Cameron E ve ark, Proc Natl Acad Sci 1978). Yüksek doz askorbat tedavisi alan hastalar, almayan hastalardan yaklaşık 300 gün daha fazla yaşamıştır” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete