SPOR

İyi başladık, kötü bitirdik

Devre arası kamp ve hazırlık maçı yapamayan, 8 futbolcusu ile yollarını ayıran Petrolspor, Somaspor’a 2. Yarıda yediği gollerle 2-1 mağlup oldu.

İyi başladık, kötü bitirdik
15-01-2023 16:53
Google News

HAKEMLER : Batuhan Gültek*** Selim Şenöz** Anıl Küçükkaraca**

BATMAN PETROLSPOR : Cihan Şentürk**  Ebu Sıddık Çelik* (dk. 71 Fatih Gök**) Şahin Şafakoğlu*** Yusuf Onur Arıkan** Okan Toprak** Serdar Güncü* (dk. 83 ilter Ayyıldız*) Ferdi Konak*** Mahsun Çapkan*(dk. 88 Bedran Ekin**) Tuncay Fındıkcı** Hüseyin Çolak** Ozan Karabacak**(Dk. 58 ismail Zehir*)

SOMASPOR : Muharrem Tunay Meral*** Kadir Kurt** Ali Mert Aydın*** Erdem Aygül*** Eray Korkmaz**  Oğuzhan Yıldırım** Can Vural** Yusuf Türk* (dk. 46 Mücahit Aslan**) Yusuf Tursun*** Mustafa Şengül*** Güney Sağır**

GOLLER : Dk. 24 Ferdi Konak, Dk. 74 Yusuf Dursun, 89 Mücahit Aslan

Ligin 2. Yarısının ilk maçında Somaspor’u sahasında konuk eden Petrolspor oyuna iyi başlamasına rağmen karşılaşmanın 2. Devresinde yediği goller ile sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Devre arasında transfer ettiği Hüseyin Çolak, Ozan Karabacak ve Tuncay Fındıkçı ilk 11 de görev alırken, İsmail zehir ise 2. Yarıda oyuna girdi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Petrolspor 24. Dakikada Ferdi Konak’ın 30 metreden attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra geriye yaslanan Petrolspor skoru koruma adına oyun kontrolünü elinde tutarken, karşılaşmanın ilk yarısında rakibine pozisyon vermedi ve devre Petrolspor’un 1-0 üstünlüğü ile neticelendi.

SOMASPOR İSTEDİĞİNİ ALDI

Karşılaşmanın 2. Yarısında daha diri ve istekli oynayan Somaspor oyunda üstünlüğü eline geçirdi. 74. Dakikada skoru eşitleyen golü Yusuf Dursun kaydetti. Skorda eşitliği yakalayan Somaspor galibiyet için tüm hatları ile Petrolspor kalesine yüklendi. Petrolspordaki  oyuncu değişikliği hiçbir katkı sağlamazken, Somasporlu futbolcular Petrolspor’un açığını aradılar ve 89. Dakikada galibiyet golünü  Mücahit Aslan ile kaydetti. Ve Karşılaşma Somaspor’un 2-1 üstünlüğü ile neticelendi. 23 puanda kalan petrolspor bu hafta sonu deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete