SPOR

‘İYİ BİR TAKIM YAPMA DÜŞÜNCESİNDEYİZ’

Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, transfer çalışmalarını hızla sürdürdüklerini söyledi.

‘İYİ BİR TAKIM YAPMA DÜŞÜNCESİNDEYİZ’
15-06-2014 19:08
Google News

Transfer komitesinin arayış içerisinde olduğunu söyleyen Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, “Transfer komitesi, teknik heyetimiz ile birlikte transfer edilecek isimler üzerinde ince eleyip sık dokuyor. Transfer ayı hep koşuşturmaca içinde geçiyor. İyi bir takım yapma düşüncesindeyiz. Görüşmelerin ardı arkası kesilmiyor. İnşallah geçen sene bıraktığımız yerden daha iyi bir şekilde devam ederiz.” dedi.

- TAKIM, 2 KAMP YAPACAK

Takımın 14 Temmuz’da Isparta Davraz’da 1. etap kamp çalışması yapacağını belirten Gülmez, “Davraz’daki kamp çalışması 13 gün sürecek. Kamp dönemine kadar kulüpteki eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. 2. etap kampına kadar takımın tüm eksikliklerini gidereceğiz.” dedi.

- YILDIZ ADAYLARI PEŞİNDE

Kulübün geleceğini de düşündüklerini belirten Aydın Gülmez, “Yönetim olarak hem bu sezonu başarılı geçirmek, hem de gelecek yıllarda altyapımızı iyi kurup geleceğin yıldız adaylarını bulup kulübe kazandırmak amacındayız. Transfer komitesi iyi futbolcu arayışlarının yanı sıra genç ve yetenekli futbolcular ile de görüşüyor.” ifadelerini kullandı.

- YENİ SEZONDA İDDALIYIZ

Geçen sezonun 2. devresinde iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Kulüp başkanı Aydın Gülmez, yeni sezonda iddialı olacaklarını söyledi.

Gülmez, yeni sezonda mevcut kadronun iskeletini bozmadan 6-7 noktaya transfer yapmak istediklerini belirtti. Zor bir sezonun kendilerini beklediğini ifade eden Gülmez, "İşimiz kolay değil. Sabırla, inatla, disiplinli bir şekilde çok çalışarak bilimden de yararlanarak genç oyuncuları vitrine çıkararak başarılı olacağız." dedi.

- TESİSLERİMİZİ ONARIYORUZ

Hem yönetim hem de teknik heyet olarak, iyi bir takım kurmanın yanı sıra kulübün eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını belirten Başkan Gülmez, "Örnek bir kulüp olabilmek için çalışıyoruz. Kulübe yeni bir otobüs satın aldık. Tesislerimizi onarımdan geçirip, 5 yıldızlı otel konumuna getirmeye çalışıyoruz.” Dedi.

- İSİMLER AÇIKLANACAK

Hafta içinde sözleşme yaptıkları isimleri açıklayacaklarını belirten Başkan Gülmez, “İç transferde ki bazı futbolcumlar ile prensipte anlaşma sağladık. Dış transferde görüşmelerimiz sürüyor. Hafta sonuna kadar sözleşme imzaladığımız isimleri kamuoyuna açıklayacağız.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?