TÜRKİYE VE DÜNYADAN

İYİ Parti heyeti ziyaretlerde bulundu

İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Ali Demir, Toplumsal Politikalar Başkanı Selcan Taşçı Hamşıoğlu ve İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Hakkari'de ziyaretlerde bulundu, Mehmetçiğe destek mesajı verdi.

İYİ Parti heyeti ziyaretlerde bulundu
29-12-2023 06:09
28-12-2023 21:09
Google News

Temaslarda bulunmak üzere kente gelen Hamşıoğlu, Çömez ve Demir, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'i makamında ziyaret etti.
Ardından Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı İl Temsilciliği ile Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine giden heyet, geçen yıl Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz'ın ailesiyle bir araya geldi.
Çukurca'da 1990'lı yıllarda terör örgütü PKK'nın saldırılarında iki kardeşi ve annesi şehit olan Kadir Kaplan'la da görüşen heyet, ardından Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısında yaralanan iki askeri, tedavi gördükleri Hakkari Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sere Solan mevkisine geçerek gazetecilere açıklama yapan Hamşıoğlu, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığına başsağlığı dilemek için kente geldiklerini söyledi.
Terör örgütü PKK'yı ve onların destekçilerini lanetlediklerini ifade eden Hamşıoğlu, "Allah kahraman ordumuzun ayağına taş değdirmesin." dedi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete