SİYASET

İYİ PARTİ’NİN İLK ZİYARETİ SONSÖZ’E…

“HİÇBİR PARTİNİN DEVAMI DEĞİLİZ”

İYİ PARTİ’NİN İLK ZİYARETİ SONSÖZ’E…
13-02-2018 22:34
Google News

Genel Başkan Meral Akşener öncülüğündeki İyi Parti, Batman’da teşkilatlanıyor. Ankara Genel Merkezde yapılan istişareler sonucu Batman İl Başkanlığına atanan Kısmet Çelik, gazetemizi ziyaret etti. Nişantaşı Plaza’daki parti çalışma ofisine tüm Batman Halkını beklediklerini belirten Çelik, yönetimi önümüzdeki günlerde belirleyeceklerini söyledi.

“TABELA PARTİSİ OLMAYACAĞIZ”

MHP ya da başka bir partinin devamı olmadıklarını belirten İl Başkanı Çelik “Biz, hiçbir partinin uzantısı, devamı değiliz. Türkiye’nin en ücra köşesine kadar 81 milyon vatandaşın partisiyiz, tüm Türkiye’nin partisiyiz. Ötekileştirme ve ayrımcılık yok, Kürt düşmanlığı yok. Adil yönetim temeli üzerine kurulmuş bir partiyiz. Halkımızın sorunlarına çözüm arayan, çözüm odaklı bir partiyiz. Her partiden katılımlarımız oldu. Bütün kesimlere, Türk, Kürt, Arap, herkese kapımız açıktır. Devletin bekasını düşünen herkesi kucaklayacağız. Yüzde 100’ün partisi olana kadar çalışacağız” dedi.

“DENENMESİ GEREKEN BİR PARTİYİZ”

Kapılarının 7–24, randevusuz, tüm vatandaşlara açık olduğunu belirten Çelik “Randevu almadan, herkes, parti çalışma ofisimize gelebilir, maruzatını dile getirebilir. Sorunları çözmek için varız. İlk ziyaretini Doğu Bölgesine yapan Genel Başkanımız öncülüğünde, bölge halkının sorunlarını çözmek için çalışacağız. Herkesin, partimizi denemesini istiyoruz. Denenmesi gereken bir partiyiz. İyi Parti’nin, 72. teşkilatını Batman’da kurduk. Hızla büyüyoruz. Şu anda 75 ilde teşkilatlandık. ” dedi.

MERKEZ İLÇE BARAN’A EMANET

İyi Parti’nin Merkez İlçesi Burhan Baran’a emanet. Meral Akşener öncülüğündeki İyi Parti, Batman’da teşkilatlanıyor. Batman İl Başkanlığına Kısmet Çelik’in atandığı İyi Parti’de Batman Merkez İlçe Başkanlığına ise 17. dönem Aydın Baran’ın oğlu Burhan Baran atandı. İl Başkanı Çelik “Batman’ın tüm ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarımız hızla sürüyor. Üye kayıtlarımız da sürüyor. Yoğun müracaat var. Hedefimiz kısa sürede 5 bin üye kaydıdır” dedi.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI OĞHAN

Teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten il başkanı Kısmet Çelik, Batman İyi Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Serhat Oğhan atandığını belirtti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete