GÜNDEM

İzabel Beauty Güzellik Salonu açıldı

İzabel Beauty Güzellik Salonu, Batman’da Golden Plaza 4. Kat No: 408’de hizmete açıldı.

İzabel Beauty Güzellik Salonu açıldı
28-09-2023 13:35
28-09-2023 15:10
BATMAN
Google News

TEKNOLOJİNİN SON ÜRÜNÜ CİHAZLAR KULLANILIYOR

Güzellik Uzmanı Gurbet’in görev yaptığı İzabel Güzellik Salonu’nda lazer epilasyon ve cilt bakım işlemleri, teknolojinin son ürünü olan cihazlarla yapılıyor.

GÜZELLİK SEKTÖRÜNÜN TÜM İŞLEMLERİ YAPILABİLİYOR

İzabel Beauty Güzellik Salonu’nda hydrafacial cilt bakımı, dermapen ve PRP, dudak renklendirme, ben silme, kaş kontur, kaş vitamini, BB glow, kaşmir kirpik, manikür, pedikür, bölgesel öncemle G5, kirpik lifting işlemleri ve plates sporu, tecrübeli personeller tarafından yapılıyor.

ERKEK VE KADINLARA HİZMET VERİYOR

Randevu sistemine göre erkek ve kadınlara hizmet veren İzabel Beauty Güzellik Salonu’nda tüm işlemler, uzmanlar tarafından yapılıyor. Erkeklere erkek uzman, kadınlara ise kadın uzmanlar tarafından işlemlerin uyguladığı merkez, memnuniyeti üst seviyede tutma gayretiyle hizmet veriyor. İzabel Beauty Güzellik Salonu’nda 6 kişilik personel kadrosuyla işlemler yapılıyor.

ENGELLİLERE ÖZEL JEST

İzabel Beauty Güzellik Salonunda engelli bireylere de özel kampanyalar sunuluyor. Engellilere iki bölge lazer epilasyon işlemleri, ücretsiz yapılıyor. 4 ay önce hizmete açılan merkez, 250 metrekare alanda hizmet veriyor.

14 YILLIK DENEYİM…

Yurtdışı eğitimlerinin ardından memleketi Batman’a dönen İşletme Sahibi ve Güzellik Uzmanı Gurbet “14 yıldır bu sektörde hizmet vermekteyim. 7 yıl Rusya’da eğitim ve hizmet verdim. Bu hizmetimi kendi ülkemde yapmak için Batman’a geldim. İzabel Beauty Güzellik Salonu olarak Batman’da kadın ve erkeklerin gönül rahatlığı ile gidebileceği bir salonu Batman’a kazandırdık. Teknolojinin son ürünü cihazlarla işlemler yapıyoruz. Lazer işleminde robot cihazı kullanıyoruz. Cilt gençleştirme, leke giderme, cilt güzelliği işlemlerimiz var. Bize 0543 782 14 75’den ulaşarak işlemlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz” dedi.

(Gülsüm Erdem/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete