GÜNDEM

İZMİR’E İŞ ZİYARETİ

Fika Fidan Gıda Sahibi Batmanlı İş İnsanı Kadir Fidan ve Batman’ın önde gelen gıda ve market sahipleri, İzmir’den 52 ülkeye ihracat yapan Çiçek Salamura Fabrikasını ziyaret etti.

İZMİR’E İŞ ZİYARETİ
08-11-2020 17:44
Google News


Ziyarete Sabah Market Sahibi Ferit Sertkaya, Alpa - Mar Sahibi Seyit Nuri Batur, İs-Mar Sahibi Zübeyir Tüzün, Sey – Mar Sahibi Bilal İş, Vip - Mar Sahibi Cengiz Doğan, Öz Regal Market Sahibi Ekrem Fidan, Yargı Ticaret sahibi Behçet Yargı ve Baş - Mar Sahibi Selman Ay eşlik etti.

Çiçek Salamura Sahipleri Aydın Elçiboğa ve Çetin Elçiboğa, Fika Fidan Gıda Sahibi Kadir Fidan’a teşekkür plaketi takdim etti. Fidan “Türkiye ve dünyada büyük bir saygınlığı ve kalitesi tartışılmaz firmalar arasında yer alan Çiçek Salamura Fabrikasını Batmanlı iş insanlarıyla birlikte yerinde gördük. Aslen Mardinli olan firma sahipleri Aydın Elçiboğa ve Çetin Elçiboğa’ya misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Batmanlı market ve gıda sektöründe bulunan meslektaşlarımızla il il fabrikalarımızdan çıkan ürünleri gezmeye ve yerinde nasıl üretildiğini görmek için iş gezilerimiz devam edecektir” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete