GÜNDEM

İZMİRLİ KADINLAR, 98 ÇOCUĞU SEVİNDİRECEK

“Siz Yalnız Değilsiniz, Biz Buradayız” grubu altında ortaklaşan İzmirli 8 Ev Hanımı, birikimleriyle Batman’da yardıma muhtaç 98 çocuğu sevindirecek.

İZMİRLİ KADINLAR, 98 ÇOCUĞU SEVİNDİRECEK
20-08-2017 20:24
Google News

"İzmir'den Batman’a Gönül Köprüsü" kuran kadınlar, çalışmalarına 9 yıl önce öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı göndererek başladı. Batman’ın Beşiri İlçesine bağlı Bilek Köyü’nde anasınıfı ve Yontukyazı Köyünde anaokul döşeyen ve kırtasiye yardımı sağlayan kadınlar, şimdi de 98 çocuk için kolları sıvadı. 

SÜNNET TÖRENİ YAPILACAK

Beşiri ve ilçelerinde daha önce belirlenmiş çocuklara toplu sünnet töreni düzenleyeceklerini belirten Grup Üyelerinden Mine Kapı "Biz 8 ev hanımı arkadaş olarak bir araya geldik. Biz hiçbir etnik köken, dil din ayrımı yapmaksızın bu ülke topraklarında herkesin eşit ve kardeş olduğunu savunuyoruz. Gönül köprümüz sadece İzmir'den Batman’a değil tüm yurda olan bir köprüdür. Beşiri ve ilçerinde bulunan çocuğumuza sünnet töreni hazırlıyoruz. Törenimiz 10 Eylül 2017 Pazar günü Beşiri Devlet Hastanesinde gerçekleştirilecektir. Törenimize tüm halkımız davetlidir. Ayrıca yardımlarından dolayı başta Beşiri Kaymakamı Mustafa Maslak, Beşiri Devlet Hastanesi Başhekimi Uğur Karabat’a ve Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydın’a teşekkür ederim” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete