GÜNDEM

JET HIZIYLA KOORDİNASYON TOPLANTISI

2016 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Azmi Çelik’in Başkanlığında Valilik Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

JET HIZIYLA KOORDİNASYON TOPLANTISI
20-04-2016 22:04
Google News

Batman Belediyesi Yöneticileri, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum yöneticileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Vali Azmi Çelik’in “Koordinasyon Toplantısına sunum yapabilecek yetkili kişilerin katılması gerekiyor” uyarısı ön plana çıktı. Brifinglerin ardından toplantı, normal akışından daha hızlı sona erdi.

16 KURULUŞUN 156 PROJESİ VAR

Toplantıda konuşan Vali Azmi Çelik, 16 yatırımcı kuruluşa ait 156 proje olduğunu, bunların toplam tutarının 2.8. milyon TL olduğunu söyledi.

VALİ ÇELİK, ÜNİVERSİTEYE SUNUM YAPTIRMADI

Toplantıda tek tek kürsüye çağrılan kurum yöneticileri, hizmet ve projelere ilişkin brifing verdi. Sunum sırası Batman Üniversitesi’ne geldiğinde kürsüye Üniversite Yapı ve Dire Başkan Vekili çıktı. Vali Azmi Çelik, Yapı ve Dire Başkan Vekili’ne “Geçen dönemki toplantıda anlattıklarınızdan farklı bir şey var mı?” sorusunu yöneltti. “Hayır” cevabı üzerine Vali Çelik, Üniversite Temsilcisini sunum yapmadan yerine geri göndererek “Toplantıya gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim ama Koordinasyon Toplantılarına sunum yapabilecek yetkili kişilerin katılması gerekiyor” uyarısını yaptı. Bazı yöneticilerin brifinginden sonra Vali Çelik, Koordinasyon Toplantısını normal akışından daha hızlı bitirerek konuklarını yolcu etti. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete