SPOR

Jübilesini yapan Tosun, yeni sporcular yetiştiriyor

Sahalarda 30 yıl boyunca top koşturduktan sonra jübilesini yapan Batmanlı Futbolcu Mehmet Emin Tosun, antrenörlük yaptığı gençlere tecrübelerini aktarıyor.

Jübilesini yapan Tosun, yeni sporcular yetiştiriyor
31-08-2022 07:38
30-08-2022 15:26
Google News

30 YILLIK FUTBOL KARİYERİ VAR

9 yaşında Batman Petrolspor’un alt yapısında futbol oynamaya başlayan Tosun, sırasıyla amatör lig, 3. Lig, 2. Lig ve 1999–2000 sezonunda da Çanakkale Dardanel Spor Kulübünde 1 Lig’de oynadı. 30 yıllık futbol kariyerinin ardından 10 yıl önce jübilesini yapan Tosun, 3 yıldır Batman İl Özel İdaresi Gençler Birliği Futbol takımının alt yapısını çalıştırıyor.

ÇOCUKLARI SPORA KAZANDIRMAYI HEDEFLİYOR

Teknik ekiple okul okul gezerek yetenekli çocukları futbola kazandırmaya çalışan Tosun, jübilesini yaptıktan sonra antrenörlük yapmaya başladığını belirtti. Amacının çocuk ve gençleri en iyi şekilde yetiştirerek, onların futboldaki yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu belirten Tosun, çocuk ve gençlere ellerinden gelen desteği verdiklerini, onların her sorunuyla ilgilendiklerini söyledi. Farklı yaş kategorilerinde çocuk ve gençlerle haftada 5 gün antrenman yaptıklarını anlatan Tosun “Aileler bizden ve kulüpten çok memnun. Çocuklar da severek geliyor. 2 yıl salgın nedeniyle eğitimler aksadı. 1 yıldır sıkı bir şekilde çalıştık. Hedefimiz bu çocukları yetiştirip profesyonel takımlara göndermek. Her çocuğun bu yönde hayali var” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?