SPOR

JUDOCULARIMIZ ESKİŞEHİR’İ SALLADI

27–29 Haziran tarihleri arasında Eskişehir’de yapılan Minikler Türkiye Şampiyonasına Batmanlı minik judocular damgasını vurdu.

JUDOCULARIMIZ ESKİŞEHİR’İ SALLADI
03-07-2014 20:31
Google News

Turnuvaya 19 sporcuyla katılım sağlayan Batman ekibinden 57 kg. Hayrunissa Arslan Türkiye ikincisi olmayı başardı. Yine 36 kg. Cemile Şimşek ile Büşra Taş ve 60 Kg. Hamza Karabulut Türkiye beşincisi oldu. Aynı turnuvada 42 Kg. Mustafa Kabataş ise Türkiye 7. olmayı başardı. 64 ilden 714 sporcunun katılım sağladığı Türkiye judo şampiyonasına Batman ekibi damgasını vurdu. Dereceye giren sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Müdürü Ekinci derece yapan sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

“JUDOCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Minik judocularla gurur duyduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, güreş şampiyonasının ardından Türkiye ikinciliğinin de judo ve miniklerden gelmesinin anlamlı olduğunu söyledi. Ekinci açıklamasında “Salon sporlarında elde edilen başarı göz ardı edilemeyecek kadar önemli. Buda alt yapıya ve tüm spor branşlarına vermiş olduğumuz önemi gösteriyor. Türkiye derecesi yapan minik sporcularımızı, judo antrenörü Ömer Polat, il temsilcisi İsmail Tekin ve emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete