GÜNDEM

Türk Telekom, arızaları 6 ayda onaramıyor

Tük Telekom’a ait kabloların çalındığı semtlerde internet kesintileri yaşanıyor. Türk Telekom ise ‘kablo yok’ diyerek abonelerini aylarca bekletiyor.

Türk Telekom, arızaları 6 ayda onaramıyor
14-07-2022 16:33
07-09-2022 10:44
BATMAN
Google News

HIRSIZLAR ÇALIYOR, TÜRK TELEKOM İSE AĞIR DAVRANIYOR

Batman’ın merkez mahalle ve ilçelerinde Türk Telekom’a ait kablolar çalınıyor. Kablo hırsızları, 20–30 TL’ye sattığı kablolar için mahalleleri mağdur ediyor. Telekom ise abonelerin tüm şikâyetlerine rağmen ‘elimizde kablo yok’ gerekçesiyle onarım ve tadilatlarını 5–6 ay kadar sarkıtıyor.

MAHALLELERDEN ŞİKÂYETLER VAR

Bahçelievler, Sağlık, Cumhuriyet, Seyitler Mahalleri ile Beşiri İkiköprü Beldeleri başta olmak üzere kentin birçok bölgesinde kabloların çalınmasından ötürü internet kesintileri yaşanıyor. Aylarca Telekom’dan sonuç bekleyen aboneler ‘kablo yok’ cevabıyla karşılaşıyor. Öğrenciler, iş insanları ve esnaflar, internet kesintilerinden ötürü mağdur olduklarını dile getiriyor.

KABLOLARIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK BU KADAR ZOR MU?

Aylarca internet kesintisi yaşayan vatandaşlar, hırsızlıklara karşı kabloların güvenliğinin sağlanması gerektiğini belirtiyor. Arızaların daha hızlı giderilmesini isteyen vatandaşlar,  Türk Telekom’u göreve davet ediyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?