GÜNDEM

Kablolu Cihazları Ağa Bağlamak İçin:

23 Kasım 2022 –Küçük ofisler, öğrenci yurtları gibi yerlerin yanı sıra evlerde de ağa kablo ile bağlanan cihaz sayısı giderek artıyor. PC’ler, yazıcılar, oyun konsolları, akıllı TV’lerin internete erişebilmeleri için kablo ile ağa bağlanmaları gerekiyor. Bu cihazların hepsini modem ya da yönlendiriciye bağlamak, yeterli giriş olmaması, yük bindirme gibi nedenlerle sorun olabiliyor. Böyle durumlarda kullanılabilecek çözümler arasında en uygun olanı ise a

Kablolu Cihazları Ağa Bağlamak İçin:
23-11-2022 11:02
23-11-2022 12:04
Google News

Bütçe dostu ağ markası Mercusys, evlerde ve küçük ofislerde bu ihtiyaca uygun ağ anahtarlarıyla kullanıcılara uygun fiyatlı, kaliteli seçenekler sunuyor. Bu ürünlerden biri olan MS108 ağ anahtarı, küçük boyutu (hemen hemen bir akıllı telefon boyutunda), tak ve çalıştır özellikli olması ve 8 adet girişi ile evler, küçük ofisler ve hatta öğrenci yurdu gibi yerlerde kablolu cihazları ağa bağlamak için çok iyi bir çözüm.

 Kurulum gerektirmeden kablolu ağ genişletiliyor

Mercusys MS108 ağ anahtarı, hiç bir kurulum gerektirmiyor. Doğrudan kablo ile modem ya da yönlendiriciye bağlanan MS108’in üzerinde yer alan Ethernet girişlerine, ağa dahil edilmek istenen cihazları kablo ile bağlamak yeterli oluyor. Ayrıca bir yapılandırma, kurulum vb gerektirmeden bu cihazlar internete erişmiş oluyor.

 Üzerinde yer alan 8 adet Ethernet girişi hemen hemen her evin ve küçük ofisin ihtiyacına yeterli. Her biri 10/100 Mbps bağlantıya sahip olan bu girişlere kablo ile ağa dahil edilebilen tüm cihazlar bağlanabiliyor. Bilgisayar, IP kameralar, oyun konsolları, akıllı TV gibi her tür cihazla uyumlu olan ağ anahtarı, kablo karmaşasına da son veriyor.

Küçük boyutu ve fansız tasarımı sayesinde her yerde rahat kullanılan ürün, sıkı güvenlik testlerinden geçerek satışa sunuluyor. Kaliteli ve uygun fiyatlı ağ anahtarı arayanlar için ideal bir seçenek olan Mercusys MS108’in tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 215 TL olarak açıklanıyor.(BDS)

 Mercusys MS108 hakkında ayrıntılı bilgi için: https://www.mercusys.com/tr/product/details/ms108/

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete