GÜNDEM

KAÇAK ÇALIŞAN ACENTELER DENETLENİYOR…

KAÇAK ÇALIŞAN ACENTELER DENETLENİYOR…

KAÇAK ÇALIŞAN ACENTELER DENETLENİYOR…
17-08-2014 17:33
Google News

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (Türsab) Güneydoğu Bölge Yönetim Kurulu üyesi ve Batman Temsilcisi Emin Mesut Ramanlı, yürütülen denetimlerle bölgede kaçak çalışan acentelerin kapatıldığını söyledi.

Mart ayından itibaren yürütülen denetimlerde kaçak çalışan 15 seyahat acentesinin kapatıldığını söyleyen Ramanlı “Mart ayından itibaren Batmanda kaçak faaliyet gösteren 15 seyahat acentesi tespit edilerek kapatıldı. Denetimler büyük bir kararlılıkla devam edecek. Kaçak acenteler hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Hem kaçak çalışan acentelere hem de onlara alt kullanıcı adıyla şifre verenlere ceza verilmektedir. Kültür ve Turizm İl Müdürü İhsan Aslanlı ve Yardımcısı Murat Özlük’ün öncülüğünde kurulan komisyonun bu konuda ciddi çalışmaları olmuştur. Denetim komisyonu tarafından incelemeler devam edecektir” dedi.

Seyahat etmek isteyen ve acente seçmek isteyen vatandaşlara seslenen Ramanlı “Batman'da TÜRSAB'a bağlı 19 adet resmi turizm ve seyahat acentesinin bulunduğunu vatandaşlarımız seçtikleri acentelerin resmi olup olmadığını tursab. org.tr'den iletişim bilgilerine ulaşabilirler.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete