GÜNDEM

“KAÇAK YAPILAŞMAYA AF YOK”

Batman’ın planlı ve düzenli gelişimi karşısında kararlı olduklarını belirten Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kaçak yapılaşmaya kesinlikle müsaade edilmeyeceğini, alınan karar doğrultusunda kaçak yapıların yıkımına başlanacağını söyledi.

“KAÇAK YAPILAŞMAYA AF YOK”
22-10-2018 19:56
Google News

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İmar (Affı) Barışı kararından sonra yapımına başlanan kaçak yapıların Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğünce tespit edildiğini söyleyen Aksoy, İmar Affından sonra yapılan kaçak yapıların, alınan encümen kararları ile tek tek yıkılmaya başlanacağını ifade etti. Aksoy, yapılan incelemelerde İmar Barışından sonra kaçak inşaat yapımına devam edildiğini ve Belediye olarak buna müsaade etmeyeceklerine dikkat çekti.

“BU BİR MİLAT”

İmar barışı sonrası kaçak ve düzensiz yapılaşmaya asla izin verilmeyeceğinin altını çizen Belediye Başkan Vekili Aksoy “Batman kent merkezinde İmar Barışı’ndan sonra imar kirliliğine neden olan kaçak yapıların bulunması suçtur. Batman Belediyesi bir başlangıca imza atıyor. Talimatlarım doğrultusunda Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğümüze bağlı personelimiz durmaksızın kaçak olduğunu tespit ettikleri binaları kayıt altına alıp encümenimizin onayına sunuyorlar. Bu kaçak yapıların da tespit tarihi itibariyle alınan karar doğrultusunda yıkımı gerçekleştirilecektir” dedi. (Belediye Basın)

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete