GÜNDEM

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE GENİŞLETİLİYOR

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE GENİŞLETİLİYOR

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE GENİŞLETİLİYOR
24-09-2014 20:52
Google News

Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Koordinasyon Kurulu’nun 2. dönem toplantısı, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Vali Azmi Çelik başkanlığında yapılan toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, Vali Yardımcısı Şener Çağlar, Jandarma Alay Komutanı Albay Hacı Sarıışık, Emniyet Müdür Vekili Okan Oktay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Hasan Gül, Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Abdulvahap Asma ve Gümrük Müdür Vekili Metin Avcı katıldı. Toplantıya katılan kurum yöneticileri, akaryakıt kaçakçılığı ile ilgi yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Çelik’e bilgi verdi.

DENETİMLER SIKLAŞTIRILMALI

Akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele faaliyetlerinin ele alındığı toplantıda Vali Çelik, kurumların akaryakıt istasyonlarının denetimlerine yönelik komisyonlar kurmasını ve denetimlerin daha sık yapılmasını istedi. Bu tür yasadışı faaliyetlerle mücadelede kurumların işbirliğinin önemine değinen Valimiz,  akaryakıt kaçakçılığı konusunda kurumların koordineli çalışmaları gerektiğinin altını çizdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete