GÜNDEM

KADEM, BİN ÖĞRENCİYE MONT DAĞITTI

Batman’da Temsilciliğini Avukat Adile Gürbüz’ün yaptığı Kadın Demokrasi Vakfı (KADEM), öğrenci ve sporculardan oluşan ihtiyaç sahibi Bin çocuğa mont dağıttı.

KADEM, BİN ÖĞRENCİYE MONT DAĞITTI
08-11-2016 23:19
Google News

Merkezi İstanbul’da bulunan KADEM, sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında Batman'da aralarında öğrenci ve sporcuların da bulunduğu yardıma muhtaç Bin çocuğa kışlık mont yardımında bulundu. Petrolspor altyapı sporcularına mont dağıtan KADEM Vakfın Genel Merkez Mali Müşaviri Hasan Özdamar “Vakıf olarak amacımız hem kız öğrenci yurtlarımızda, hem de ihtiyaç sahibi gençlerimize ve çocuklarımıza yardımcı olmaktır” dedi.

“BATMAN’IN SESİNİ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

KADEM Batman Temsilcisi Av. Adile Gürbüz ise mont dağıtımında “KADEM vakfımız Batman’da kız yurdunu bir ay önce açtı, yurdun açılışından sonra Batman da başarılı kız ve erkek çocuklarımıza, ihtiyaç sahibi gençlerimize bir miktar mont yardımında bulunduk. Bu konuda Batman’ı tercih eden vakfımızın genel merkezine,  Genel Başkanımız Sara Aydın Yılmaz’a çok teşekkür ediyoruz. İnşallah hayırlı güzel haberlerle Batman’ın sesini Türkiye de ve dünyada duyurmaya çaba veren tüm gençlerimizin her zaman yanında olacağız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete