GÜNDEM

KADEM GENÇLERİ FUARDA BULUŞTU

KADEM Erzurum Gençlik Komisyonu tarafından Erzurum Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla 32 farklı gençlik STK'sının yer aldığı 7-8-9 Ekim tarihlerinde düzenlenen Gençlik Fuarı'na Batman Temsilciliği'nden gençler de katıldı.

KADEM GENÇLERİ FUARDA BULUŞTU
09-10-2016 20:08
Google News

KADEM Genel Başkanı Doç Dr Sare Aydın Yılmaz fuarın açılışını yaptı. Fuar hakkında bilgi veren Batman Temsilcisi Av Adile Gürbüz "Gençler için okçuluk, ebru, tezhip, tiyatro, konser, tarihi gezi, kaplıca, buz pateni ve benzeri etkinlikler düzenlenirken gazeteci yazar Esra Elönü, İletişimci Burak Yılmaz, Bekir Develİ, aktivist Gülden Sönmez, gazeteci Merve Şebnem Oruç, Sanatçı Mustafa Cihat, sanatçı Ömer Karaoğlu sahne aldı" dedi.

KADEM Batman Gençlik Komisyonundan Hicran Yılmaz "KADEM ailesine katıldığım için mutluyum. Katıldığım ilk etkinlikte Türkiye'nin farklı yerlerinden gençlerle buluştuk, hem kendimi ve şehrimi tanıttım hem de sevdiğim ünlülerle tanıştım. Gençler ve kadınlar için özellikle faydalı olacak fikirler edindik. Bunları KADEM Batman Temsilciliği ve KADEM'in Gönüllüleri ile gerçekleştireceğimize inanıyorum" sözleriyle fuar hakkında görüşünü dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete