SPOR

Kadın Boks Milli Takımı Dünya Zirvesine Yükseliyor

Kastamonu'da düzenlenen kampta Hindistan ve İtalya ile yapılan ortak antrenmanlarla Türk Kadın Boks Milli Takımı dünyada adından söz ettiriyor.

Kadın Boks Milli Takımı Dünya Zirvesine Yükseliyor
11-04-2024 13:09
Google News

Kastamonu'da düzenlenen kampta dünya boksunun zirvesine yerleşen Kadın Boks Milli Takımı, Hindistan ve İtalya'nın ortak kamp yapma taleplerini kabul ederek uluslararası bir işbirliği örneği sergiliyor.

Antrenör Nazım Yiğit, milli takımın başarısının dünya çapında dikkat çektiğini ve birçok ülkenin kamp talepleriyle kendilerini onurlandırdığını belirtiyor.

Türk Kadın Boks Milli Takımı, Hindistan ve İtalya'nın boksörleriyle ortak antrenmanlar yaparak teknik gelişimlerine katkı sağlarken, diğer ülkelerle de benzer çalışmalar yapmayı planlıyor. Paris Olimpiyatları'na kota alarak büyük bir başarı elde eden takım, dünya boks sahnesinde adını en iyi şekilde duyurmayı hedefliyor.

Hindistan ve İtalya boks takımlarının antrenörleri de Türk Milli Takımı'nın üstün performansından etkilenerek Türkiye'yi ziyaret etmenin heyecanını yaşıyorlar.

Kamp merkezini beğenen İtalyan antrenör, Türk sporcuların dünya standartlarında rakipler olduğunu vurgularken Hint boksör Nikhat Zareen de Türkiye'nin kendisine olimpiyat hayalleri için uygun bir ortam sunduğunu dile getiriyor.

Türk Kadın Boks Milli Takımı'nın uluslararası alanda marka haline gelmesi, sporcuların başarılarıyla Türkiye'yi holdplandığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Dünya boks sahnesinde söz sahibi olan Türk sporcular, Paris Olimpiyatları'nda altın madalya hedefiyle çalışmalarını sürdürüyorlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete