GÜNDEM

KADIN DOĞUM HASTANESİ, HİZMET ATAĞINDA

KADIN DOĞUM HASTANESİ, HİZMET ATAĞINDA

KADIN DOĞUM HASTANESİ, HİZMET ATAĞINDA
09-09-2014 19:10
Google News

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. M. Halit Demir, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hastanenin doktor kadrosundan polikliniklere kadar birçok yeniliğe imza attıklarını söyleyen Demir, hastaneye Yeni Doğan Çocuk Uzmanı atandığının müjdesini verdi.

YENİ DOĞAN ÇOCUK UZMANI ATANDI

Demir, konuyla ilgili olarak “Yeni Doğan Çocuk Uzmanı, Batman tarihinde bir ilktir. Gerekli anlaşmalar sağlandı. Doktorumuz gelecek hafta göreve başlayacak. Hastalarımızın teknik eksiklikten dolayı Diyarbakır’a sevk etmek zorunda kaldığımız bebek hastalarımız için Yeni Doğan Yoğun Bakım Servisimizin yenilenmesi gerekiyor. Bunun için ihale süreçleri başlatılacak ve mevcut kapasitemiz iki katına çıkarılacaktır” dedi.

AMELİYATLAR DAHA STERİL YAPILACAK

Ameliyathanenin teras katına streilizasyon kurulacağını söyleyen Uz. Dr. M. Halit Demir “Daha önce zemin katta bulunan ve sıhhi koşullarını oldukça yitirmiş sterilizasyon bölümümüzü ameliyathane katına entegre edeceğiz. Bunu en geç iki ay içersinde tamamlayarak hastalarımıza daha steril koşullarda hizmet vereceğiz” dedi.

YATAK SAYISI 22’YE YÜKSELDİ

Acil serviste 15 yatakla hizmet veren hastanede yatak sayısının 22’ye yükseldiğini söyleyen Demir “Acil servisimiz, ilimize yakışmayan bir durumdaydı. Yaptığımız yeni düzenlemelerle hem fiziki koşullarını iyileştirdik hem de teknik eksikliklerini tamamlayarak hizmet kapasitemizi artırdık” şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete