SPOR

KADIN FUTBOLCULAR, YEMEKTE BULUŞTU

Belediye Eş Başkanı Gülistan Akel, Batman Belediyesi Kadın Futbol Takımıyla yemekte bir araya geldi.

KADIN FUTBOLCULAR, YEMEKTE BULUŞTU
15-06-2015 20:25
Google News

Van’da düzenlenen Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasına katılacak olana Batman Belediyesi Kadın Futbol Takımı için Çırağan’da verilen yemeğe Eş Başkan Akel’in yanı sıra 1955 Batman Belediyespor Kulübü Eş Başkanları ve Belediye Eş Başkan Yardımcıları Semra Güneş, Nasır Taş, Kulübün Genel Sekreteri Av. Mehdi Öztüzün, kadın futbolcular ve antrenörleri katıldı.

FUTBOLDA VAR OLACAĞIZ

Kadın futbolcularla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Eş Başkan Akel “Futbol hep erkeğin işi, alanı gibi görüldü. Dolayısıyla bu alanda özellikle kadın olarak spor yapmak önemli bir şey. Kadınlar olarak biz bu alanda var olmaya devam edeceğiz, hatta bu alanda güçlenmeyi hedefliyoruz” dedi.

VAN’A HAREKET ETTİLER

Daha sonra Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nın düzenlendiği Van’a hareket eden Batman Belediyesi Kadın Futbol Takımı, burada düzenlenen ilk maçında Siirt Hasbey Futbol Takımını 1–0 yendi. İkinci maçında Hakkarigücü Spor’a 2–1 yenilen Batman Belediyesi Kadın Futbol Takımı, kıran kırana bir mücadelenin sürdüğü Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda kalan son iki maçında Van Büyükşehir Belediyesi ve Nusaybin Gençlik takımlarıyla karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete