SPOR

KADIN FUTBOLCULARDAN SİTEM

Geçtiğimiz sezon 3. ligde başarı göstererek şampiyon olan Batman Belediyesi Kadın Futbol Takımı Sporcularından sitem dolu sözler duyuldu.

KADIN FUTBOLCULARDAN SİTEM
16-08-2019 20:02
Google News

 

Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı, geçtiğimiz sezon 3. ligden 2. lige çıkma başarısı gösterdi. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen kulübün geleceği belirsizliğini koruyor. 
BAŞARIMIZ GÖLGELENİYOR
Batmanlı Kadın Futbolcular, önlerine çıkan zorluklara rağmen sezonu şampiyon olarak tamamladıklarını belirtirken, kulübün geleceği noktasında şu ana kadar hiçbir gelişmenin olmamasına bir anlam veremediklerini söyledi. Başarılarının kısır çekişmeler yüzünden gölgelendiğini belirten Kadın Futbolcular, “Geçen sezon az bir bütçe ile şampiyon olduk. Bu sezon 2. ligde de başarılı olacağımıza inanıyoruz. Çevre il takımlarının hepsi sezon hazırlıklarına başlarken, bizim kulübün akıbetinin belirsizliği bizi üzüyor. Lige girmememiz halinde kazandığımız hakkımız bazı kişilerin kaprisleri yüzünden ve ince hesapları yüzünden gasp ediliyor. Batmanın imajı bazı kişiler yüzünden eriyor” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete