GÜNDEM

Kadın Muhtar Adayından iddialı vaatler...

Gap Mahallesi Muhtar Adayı Gülistan Kılınç, Batman’da 14 yerel gazetenin, 22 Ekim 2018 tarihinde Batman, Uyuşturucuya Hayır Diyor ve AMATEM İstiyor ortak manşetiyle çıkarak başlattığı kampanyaya desteklerini açıkladı.

Kadın Muhtar Adayından iddialı vaatler...
20-11-2018 15:59
Google News

UYUŞTURUCU, GAP’IN DA EN ÖNEMLİ SORUNU
Kılınç, kentte artan uyuşturucu kullanımına karşı mahallelerde muhtarların eliyle ve ailelerin destekleriyle önleyici çalışmaların yürütülmesi gerektiğine dikkat çeken Kılınç “Tüm kentin olduğu gibi Gap Mahallesi’nin de önemli sorunlarından biri uyuşturucu. Muhtarlar ve ailelerin katılımı ile mahallelerde başlatılacak önleyici çalışmalar, kent geneline yayılmalıdır. Muhtar olmam halinde bu soruna el atacağımın taahhüdünü veriyorum” dedi.
GAP’TA TAZİYE EVİ, SOSYAL ALAN VE İŞ ALANLARI OLUŞTURACAĞIM 
30 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler nedeniyle proje ve vaatlerini açıklayan Kılınç “Salı Pazarı yanındaki arsa, yürüyüş yolları ve ışıklandırmalarla dinlenme alanı olarak kullanılabilir. Mahallemizde taziye evi ihtiyacı var. Bunun için de etüt çalışması yapılması gerekiyor. Sayısı artan cafe ve internet Cafeler, 18 yaş altı çocuklar için tehlikeli boyutlara ulaşabiliyor. Bunun önünün de alınması lazım. Real Konak Hotel yanındaki sokağı, şemsiyeli sokağa dönüştürüp, gençlerin sosyal etkinliklerine ev sahipliği yapabilecek bir sokak olarak kullanabiliriz. Kadınlar için mahallenin bazı noktalarında atölyeler oluşturup, meslek edinip, iş sahibi olmalarının da yolunu açmak lazım. Bunun için Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve İş Kur’dan gerekli desteği isteyeceğim” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete