GÜNDEM

KADIN MUHTAR, MAHALLELİYLE KİTAP FUARINA KATILDI

Batman’ın Sağlık Mahallesi Muhtarı Fatma Türkan, mahalle kadınları ve çocukları ile birlikte 3. Batman Kitap Fuarı’na katılım sağladı.

KADIN MUHTAR, MAHALLELİYLE KİTAP FUARINA KATILDI
21-10-2019 17:17
Google News

 

KADINLI ÇOCUKLU FUARA KATILDILAR
Valilik öncülüğünde Milli Eğitim, Özel İdare ve Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 3. Kitap Fuarı, Valilik yanında kurulan dev çadırda ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Sağlık Mahallesi Muhtarı Fatma Türkan da mahalle kadınları ve çocukları ile birlikte Batman Kitap Fuarı’na katılım sağladı. 
MAHALLE SAKİNLERİNE KİTAP HEDİYE ETTİ
Sağlık Mahallesi Sakinleri, Kitap Fuarı’nda tüm stantları ilgiyle gezdi. Muhtar Fatma Türkan, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kültür Turizm Müdürlüğü’nden temin ettiği kitap hediye çekleri ile mahalle sakinlerine kitap satın aldı. Kadınlar, çocukları ve torunları için kitap alırken, çocuklar ve gençler de hediye çekleri ile ilgi duydukları kitapları imzalı olarak aldı.
 

KADIN YAZARA DESTEK ZİYARETİ
Muhtar Fatma Türkan, Kuru Pınar adlı kitabın yazarı Hamide Ablak’ı da standında ziyaret etti, tebriklerini iletti. Batmanlı Yazar Hamide Ablak, Muhtar Türkan için kitabını imzaladı. 
KİTAPLA HAŞIR NEŞİR BİR MAHALLE OLUŞTURMAK İSTİYORUM
Muhtar Fatma Türkan “Batman’da kitapsever gençlerle birlikte mahallemde temizlik ve kitap okuma etkinliği yaptığımda, kitap okumaya duyulan ilgiyi fark ettim. Mahalle sakinlerini Kitap Fuarına getirerek bu ilgiyi tazelemek istedim. Kadınlarımız, çocukları için, torunları için boyama ve okuma kitapları aldı. Gençlerimiz, romanlar aldı. Hediye çeklerinden ötürü Valimiz Hulusi Şahin, Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Kurtaran ve Kültür Turizm Müdürümüz İhsan Aslanlı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete