SPOR

KADIN SPORCULAR DESTEK İSTİYOR

“84 takım arasından şampiyon olduk ama sahipsiz kaldık”

KADIN SPORCULAR DESTEK İSTİYOR
23-08-2019 18:59
Google News

 

Geçtiğimiz sezon 3. ligde başarı göstererek şampiyon olan Batman Belediyesi Kadın Futbol Takımı Sporcuları, seslerini sosyal medya ortamında duyurmaya çalışıyor.
KADINLARIN UMUDU KIRILDI
Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı, geçtiğimiz sezon 3. ligden 2. lige çıkma başarısı gösterdi. Ligin başlamasına kısa bir süre kala Batman Belediyesi Yeni Yönetiminin “kulübü devralmayacağız” yönündeki açıklamaları, kadın futbolcuları hayal kırıklığına uğrattı. Kulübün sahipsiz kalması nedeniyle ligde yer alamayacak olan kadın futbolcular, seslerini sosyal medya ortamından duyurmaya çalışıyor. Kadın futbolcular, 2 gündür yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile kamuoyunun dikkatini çekmeyi amaçlıyor. 
BAŞARIYI SUSAMIŞ BİR KENTE BAŞARI GETİRDİK
Şampiyonluğumuzu herkes konuştu. Başarıyı herkes sahiplendi. Fakat altında yatan sıkıntıları kimse görmedi. Çünkü dile getirmedik. Hiç bir zaman maça çıkmayacağız deyip sahayı terk etmedik. 3 ay ne maaş alabildik ne de içerdeki primlerimizi. Onca zorluğa rağmen 2. lige çıktık. Bunu başarmamıza rağmen takımımız ortada kaldı. Verilen sözler havada kaldı. 84 takım arasında Türkiye Şampiyonu olduk, görüyoruz ki söz tutan taraf bir tek biz olduk. Başarıya aç olan insanlara başarının en büyüğünü getirdik. Suskunluğumuz bize hiçbir şey kazandırmadı. 3 TFF’nin şampiyonluk primi olarak gönderdiği 15 Bin TL’yi de bize söz vermiş olmalarına rağmen alamadık. Bu parayı lige katılma parası olarak kullanacaklarını söylediler. Gerçekleri herkesin bilmesini istiyoruz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete