Kadın Sürücü, Kiraladığı 3 Milyon TL'lik Ferrari’yi Haşat Etti

Yeni bir araba aldığımızda bırakın kaza yapmayı, çizilmesini bile istemeyiz. Bir de yaklaşık 3 milyon TL'ye satılan Ferrari'yi kiraladığınızı ve ilk sürüşte haşat olduğunu düşünün.

Kadın Sürücü, Kiraladığı 3 Milyon TL'lik Ferrari’yi Haşat Etti
24-06-2018 13:32
Google News

Kırmızı bir Ferrari, eminim ki hepimiz için göz alıcıdır. Büyük uğraşlar sonucunda aldığınız ve ilk defa direksiyon koltuğuna oturduğunuz 500.000 euro’luk aracınızın saniyeler içerisinde yok olduğunu hayal edin. Düşünmenin bile gözleri yaşarttığı bu durum, bir kadın sürücünün başına geldi. Kiraladığı ve deneme sürüşü için ilk defa direksiyon koltuğuna oturduğu aracının kontrolünü kaybeden talihsiz kadın, birkaç saniyede aracı hurdaya çıkardı.

Sürücü ve yolcuların kazadan ufak yaralanmalar ile kurtulması ise işin tek sevindirici yanı. Ancak araba için aynı sevinci maalesef ki yaşayamıyoruz çünkü araç kullanılamaz hale geldi. Görüntülerde ilk olarak aracın içerisinden çekim yapılıyor. Sonrasında ise ortada gözle görülür hiçbir sorun yokken, sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek, bariyerlere çarpıyor.

""

Sürücü kazadan hasar almadan kurtulmuş olsa da kazayı gerçekleştiren Ferrari ve çarptığı araç için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Zaten oldukça pahalı olan aracın, tamir masrafları da muhtemelen bir Ferrari daha alacak kadar pahalıya gelecektir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete