SPOR

Kadın takımları, dayanışma içinde

Batman’ı 2. ligde temsil eden 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı, ilimizi 3.ligde temsil eden Mezopotamya Spor Kadın Futbol Takımına yağmurluk desteğinde bulundu.  

Kadın takımları, dayanışma içinde
24-01-2024 14:36
24-01-2024 14:38
BATMAN
Google News

Lige, deplasmanda Siirt Üniversitesi Kadın Futbol Takımını 3-0 yenerek başlayan Mezopotamya Kadın Futbol Takımını tebrik eden 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Burak Eren, galibiyet pirimi olarak 25 adet yağmurluk hediye etti.  

“ONLAR DA BİZİM KIZLARIMIZ VE SPORCUMUZ”

Mezopotamya Kadın Futbol Takımını yakın takibe aldıklarını ve 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı olarak desteklerinin süreceğini belirten Eren “İlimizde kadın futboluna ilgi her geçen gün artıyor. Mezopotamya Spor kendi imkânlarıyla lige katılmayı başardı. Çünkü 3. ligde mücadele etmek, zorlu ve yokuşlu bir süreçtir” dedi.

BAŞKAN KALIK, TEŞEKKÜR ETTİ

Mezopotamya Kadın Futbol Takımının Başkanı Cihan Kalık ise 1955 Batman Belediye Spor Kulüp Başkanı Burak Eren’e teşekkür ederken “Talebimiz olmamasına rağmen Burak Eren Başkanımız incelik yapmış ve takımımıza galibiyet primi olarak yağmurluk hediye etmiştir. Kadın takımlarımız arasındaki anlamlı dayanışma, takdire şayandır” dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete