GÜNDEM

KADINLAR BATMAN’A DÖNDÜ

Yazarımız Hatice Türkan’ın “Yaşlılarımız Da Deniz Görsünler” çağrısı üzerine Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve İş Kadını Emine Arık Tuncer’in sponsorluğu ile Balıkesir Edremit’e gönderilen Batmanlı Kadınlar, programın üçüncü gününü dolu dolu geçirdi.

KADINLAR BATMAN’A DÖNDÜ
11-05-2018 22:01
Google News

ÖNCE TARİHİ ALANLARI GEZDİLER

Programın 3. günü Batmanlı Kadınlar, Papazlık ve Kazı Alanı gibi tarihi alanları gezdi.

TERMALDE YORGUNLUKLARINI ATTILAR

Kadınlar, Hattuşaş Termal Spa Merkezinde sıcak suyla yorgunluklarını attı.

BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANININ EŞİ, KADINLARI DİNLEDİ

İş Kadını Emine Arık Tuncer, kadınları ağırladığı Akçay Resort Otelde akşam yemeği düzenledi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafoğlu’nun Eşi Didar Kafaoğlu da yemekte kadınlara eşlik etti. Kafoğlu, gecenin ilerleyen saatlerine kadar kadınlarla zaman geçirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörü S. İmran Tolacıoğlu da kadınları tek tek dinledi, görüşmeleri not etti.

HEDİYE TAKDİMİ YAPILDI

Belediye Başkanı’nın Eşi Didar Kafoğlu, gecenin sonunda kadınlara hediyeler dağıttı. İş Kadını Tuncer, Kafoğlu’na Emine Tuncer markalı zeytinyağı takdim ederken, Kafoğlu da Tuncer’e özel yapım kilim hediye etti. Uçağa ilk defa binen ve denizle ilk defa buluşan kadınların Edremit gezisi sona erdi. 4. Günün sonunda kadınlar, Ankara aktarmalı uçakla Batman’a döndü. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete