GÜNDEM

KADINLAR, FARKINDALIK VİDEOSUNDA BİR OLDU

Batman Barosu Kadın Hakları Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladığı 1 haftalık etkinlik programında, Batman’da farklı meslek dallarındaki kadınların başarı öykülerine yer verdi.

KADINLAR, FARKINDALIK VİDEOSUNDA BİR OLDU
03-03-2020 23:45
Google News

 

YAZARIMIZ HATİCE TÜRKAN VE ANNESİ DE VİDEODA
Batman Barosu Kadın Hakları Merkezi, 8 Mart’a özel farkındalık videosu hazırladı. Videoda Batman’da farklı meslek dallarında görev yapan kadınların başarı öyküleri ve mesajlarına yer verildi. Yazı İşleri Müdürümü Hatice Türkan’ın gazeteci kimliği ile yer aldığı farkındalık video çalışmasında, annesi Fatma Türkan da Sağlık Mahallesi Muhtarı olarak yer buldu.
FARKLI MESLEKLERDEN KADINLAR, BAŞARI ÖYKÜLERİNİ ANLATTI
Batman’ın kadın şoförleri, kadın sporcular, mali müşavir ve serbest muhasebeci, avukat, ev kadını ve dernek başkanlarının yer aldığı video slayt, Baro Binası’nda düzenlenen kokteylde izletildi. Baro Başkanı A. Hamit Çakan ve Kadın Hakları Merkezi’nden Neşe Erpolat ile Kübra Erdem’in ev sahipliğinde gerçekleşen kokteylde, videoda yer alan kadınlar önce slaytı izledi sonra omuz omuza dayanışma fotoğrafı çektirdi. Etkinliğin sonunda kadınlara hediyeler dağıtıldı. 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete